Dit is de nieuwe lover van Ariana Grande

Niet alleen de nieuwe song van Justin Bieber en Ariana Grande is cute, maar de videoclip ook. Zo liet Ari sneaky haar nieuwe lover aan ons zien.

Stuck With U

Omdat er vanwege social distancing geen videoclip gemaakt kon worden, vroegen JB en Ariana Grande hun fans om een video met hun quarantaine loved ones te filmen en op te sturen en zo was de videoclip van Stuck With U geboren.

Ari’s nieuwe boyfriend

Naast celebs en fans die dansen op Stuck With U, zijn ook Justin Bieber en Ariana Grande in de clip te zien. Justin is spending his time with wifey Hailey Bieber en Ariana is te zien met haar cute pupper. Maar in de laatste minuut van de music video zien we een jongen in Ari’s bedroom… Yep that’s right, nadat fans al maanden speculeerden over hun relatie heeft Ariana Grande eindelijk officially her new boyfriend aan de wereld geïntroduceerd!

boyfriend

Dalton Gomez

Helaas heeft Dalton een slotje op Instagram so we can’t do toomuch snooping, maar dankzij zijn bio weten we dat hij een real estate is in Los Angeles aka he’s selling some multi-million dollar houses. Hier lees je wat we allemaal al over Dalton weten! 

Instagram

LEES OOK:

Beeld: YouTube

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen