la casa de papel

Dit is de nieuwe trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Yeesssss, na mega lang wachten is het dan eindelijk zover: de officiële trailer van het derde seizoen van de Netflix-serie La casa de papel is uit! En na het zien van de trailer willen wij nú het nieuwe seizoen zien.

La casa de papel

La casa de papel gaat over 8 Spaanse boeven die de grootste roof in de geschiedenis op hun naam hebben staan: de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Tijdens deze roof sluiten de 8 daders hun gijzelaars én zichzelf op in de geldbank. Omdat in deze bank het geld gedrukt wordt, krijgen zij de mogelijkheid om onder leiding van ‘El Professor’ heel veel geld te drukken en alles via een zenuwslopende weg naar buiten smokkelen.

Nu zou je denken dat ze na deze geslaagde roof genoeg geld hebben voor de rest van hun leven, maar in seizoen 3 maken de acht dieven zich klaar voor een nieuw avontuur…

Wist je dat er ook een Escape Room is van Casa de papel?

De trailer

Uit de trailer kunnen we zien dat de groep boeven aan het genieten is op een eiland, totdat Rio gevangen wordt. El Professor moet de groep opnieuw bij elkaar brengen voor een nieuwe missie: het bevrijden van Rio. Zo te zien wordt ook dit seizoen weer ultra spannend.

Naast de acteurs uit seizoen 1 en 2, zullen er ook een aantal nieuwe personages verschijnen in seizoen 3. Maar wacht tot de laatste paar seconden van de trailer… Want hoe de hell kan dit personage weer teruggekeerd zijn?!

Seizoen 3 zal vanaf 19 juli te zien zijn op Netflix. Who’s excited?!

Fan van Spaanse series? Dan vind je Alta mar vast ook leuk!

LEES OOK: 

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen