kissing booth

Dit is de releasedatum van The Kissing Booth 2!

The Kissing Booth is één van de meest bekeken films op Netflix in 2018 (naast To All The Boys I’ve Loved Before) en toen er bekend werd gemaakt dat er een vervolg komt op deze Netflix Original, sprongen wij een gat in de lucht!

Releasedatum

The wait is over, ein-de-lijk is de daadwerkelijke releasedatum van The Kissing Booth 2 bekend. In een YouTube-video onthulde Joey King dat het tweede deel van de film op 24 juli 2020 te zien zal zijn op Netflix.

Maar naast de releasedatum, kregen we ook nieuwe beelden van de tweede film en deleted scenes van de eerste film te zien!

Lees onder de video verder voor meer info over de film.

The Cast

De grote vraag is: komt Jacob Elordi (Noah Flynn) terug? Gelukkig wel! Net als Joey king (Elle Evans) en haar BFF Joel Courtney (Lee Flynn).

We gaan ook kennismaken met een paar nieuwe gezichten. Netflix heeft officieel bevestigd dat Maisie Richardson-Sellers en Taylor Perez nu ook bij de cast van The Kissing Booth 2 horen.

Spoiler alert

Warning: Spoiler Alert! In het einde van de film gaat Elle naar Noah op de Universiteit en waren ze er nog niet over uit of ze bij elkaar zouden blijven of niet, maar als het aan Joey King ligt: ‘Elle Goes to visit Noah at College. Of course, there has to be some crazy things that get out of hand, but I don’t know’, heeft ze aan Seventeen laten weten.

Nu is er eindelijk ook meer bekend over het verhaal van de tweede film. Netflix omschrijft deel 2 als volgt: ‘Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Ze zal met een lange afstandsrelatie moeten leren omgaan, haar droomcollege betreden met haar beste vriend Lee (Joel Courtney) en de complicaties die ontstaan door een hechte vriendschap met een knappe, charismatische nieuwe klasgenoot genaamd Marco ( Taylor Zakhar Perez). Als Noah dicht bij een ogenschijnlijk perfecte studente (Maisie Richardson-Sellers) groeit, zal Elle moeten beslissen hoeveel ze hem vertrouwt en aan wie haar hart echt toebehoort.’ Klink als een goede tweede film, if you ask us!

De TRAILER

Hier is alvast een kleine sneak peek van de sequel!

Vind je The Kissing Booth leuk? Check dan ook deze films!

The Kissing Booth

Voor wie even wil terug zwijmelen naar deel 1, hier hebben we de trailer van The Kissing Booth.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @thekissingbooth

Bron: Netflix, Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen