You2

Dit is de releasedatum van YOU seizoen 2

Begin dit jaar raakten we allemaal in de ban van de scary, maar erg verslavende serie You. Zit jij net als wij, al met smart te wachten op seizoen 2? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want seizoen 2 op Netflix komt is eindelijk bekend!

Seizoen 2

Ben jij ook zo’n fan van de serie? Dan spring je waarschijnlijk nu een gat in de lucht! Het tweede seizoen van You komt namelijk dit jaar nog op Netflix. Was jij van plan om kerst door te brengen met je vrienden en familie aan tafel? Changing plans, want seizoen 2 is vanaf 26 december te zien! Yep, tijdens Kerst! Kerstkransjes en hottie (but creepy) Penn Badgley? Kom maar door!

You Season 2 is coming

Geplaatst door Netflix Rocks My World op Maandag 29 juli 2019

Gossip Girl meets PLL

Penn Badgley die we kennen als Dan in Gossip Girl en  Shay Mitchell a.k.a Emily Fields uit Pretty Little Liars én nieuwkomer Victoria Pedretti die Nell speelt in Haunting of Hill House, zorgen dat dit sensationele en creepy liefdesverhaal, onze favoriete serie is atm (naast La Casa de Papel). We weten nog steeds niet of we dit nou romantisch kunnen noemen of een horrorstory, maar we blijven er gewoon naar kijken, and who can blame us?

LEES OOK

Beeld: Instagram @younetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen