lingerie

Dit is de Savage X Fenty Valentijnsdag lingeriecollectie

Dacht je de afgelopen maanden genoeg geld gespend te hebben? Well, Valentijnsdag is just around te corner. Op V-day willen we er natuurlijk supermooi en sexy uitzien en Rihanna got your back! De zangeres deelde op Instagram de Valentijnsdag lingeriecollectie van Savage X Fenty. And damn, those items are lookin’ hot!

Valentijnsdag collectie

Singer en beauty queen Rhianna did it again: een nieuwe lingeriecollectie, speciaal voor Valentijnsdag. Savage X Fenty komt met een speciale V-day collectie, die ze samen met de ontwerper Adam Selman ontwierp. De lijn is geïnspireerd op vrouwen die, als het gaat om zich sexy voelen, zich volledig kunnen omarmen. Not gonna lie, sommige items zijn aan de pikante kant, maar gelukkig komt de lijn ook met lingerie die iets meer geschikt is voor de meiden die zichzelf iets meer bedekt willen hebben. De collectie bestaat uit verschillende bralettes, bh’s, hipsters, strings en accessoires.

De items van deze collectie zijn nu te koop op de site van Savage X Fenty.

It’s not you, It’s me

Lingerie draag je niet alleen voor je lover, maar ook voor jezelf. Je straalt uit hoe je je voelt, dus het is belangrijk dat als je van plan bent om lingerie te dragen voor je lover, je jezelf er ook fijn in moet voelen. Als jij jezelf sexy voelt in een outfit dan straal je dat ook uit, no matter what you wear. Enne, als hij/zij persé wilt dat je iets draag waar jij je niet zo comfortabel in voelt, spreek dit dan uit, ’cause it’s your body and not his!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @ademselman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen