gossip girl

Dit is de stem van Gossip Girl in de nieuwe reboot!

Hi Upper East Siders! Stukje bij beetje lijkt de Gossip Girl reboot er toch écht aan te komen, en het is nu eindelijk officieel dat oud-castmember Kristen Bell weer de oude vertrouwde stem van ‘Gossip Girl’ gaat inspreken!

Kristen Bell

Actrice Kristen Bell (die btw ook de stem doet van Anna uit Frozen) sprak jarenlang de stem in van ‘Gossip Girl’ in de originele show, die van 2007 tot 2012 op tv te zien was.

De serie van zes seizoenen was een regelechte hit en gaat over een groepje rijke tieners op een privéschool in New York waar een hoop dingen gebeuren en dan ook een boel gossip over te vertellen is. Precies dat laatste gebeurt ook door iemand genaamd ‘Gossip Girl’, die anoniem op een site alle tea spilt.

‘Kristen Bell is en blijft altijd de stem van Gossip Girl’, zeiden de producers. Ondanks dat ze de ‘verteller’ was in elke aflevering, is de actrice nooit daadwerkelijk verschenen in de serie – los van een hele korte cameo in de finale, waarin ze zichzelf speelde.

Gossip Girl reboot

De reboot zal niet meer gaan over dezelfde teens, maar speelt zich zo’n acht jaar later af en drama is coming back! Helaas is er nog geen officiële releasedate. Wil je meer weten over de nieuwe Gossip Girl? Lees hier meer over de Gossip Girl Reboot.

Benieuwd uit wie de cast van de reboot nog meer bestaat? Je leest het hier! 

LEES OOK:

Bron: Harpers Bazaar

Beeld: Gossip Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen