game of thrones

Dit is de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones

Kan jij ook maar niet wachten tot het nieuwe seizoen van Game of Thrones uitkomt? Goed nieuws, want HBO heeft nu de officiële trailer van het achtste, en laatste, seizoen van de populaire serie gedeeld!

Laatste seizoen

Helaas betekent dit wel dat er na dit seizoen geen Game of Thrones meer zal verschijnen. Maar daarom juist een reden om extra te genieten van dit laatste achtste seizoen! Ook de Nederlandse Carice van Houten zal weer in deze afleveringen verschijnen.

Vanaf wanneer?

Vanaf 14 april 2019 zal het seizoen, die uit zes afleveringen zal bestaan, online te zien zijn. In Nederland moeten we één dagje extra wachten. Zet ‘m maar alvast in je agenda!

Wist je ook dat er een GoT make-up lijn bestaat?

Trailer

In de trailer zien we onder andere beelden van een vechtscène, waarvan het filmen wel 11 (!) weken heeft geduurd. Het merendeel werd ook nog eens gefilmd in de nacht, waarbij de temperaturen enorm daalden. Een pittig taakje voor de cast en crew dus.

Er zijn de laatste tijd een heleboel nieuwe trailers uitgekomen! Zo ook die van de serie The Act met Joey King, de Descendants 3 en Frozen 2!

Het einde?

Hoe het zal eindigen? Dat weet niemand. Inclusief de acteurs zelf. Er zijn namelijk meerdere slotscenario’s gefilmd, wat het onmogelijk maakt dat er uitlekt hoe de serie eindigt. Het zal dus een verrassing voor iedereen zijn!

LEES OOK:

Bron: Entertainment Weekly

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen