46776bd4 57aa 47bf A823 30ad55e98e16

Dit is het rijkste lid van de Kardashian-Jenner clan

De Kardashian-Jenner familie is letterlijk overal. Je kunt de hele wereld afreizen en het internet vermijden, maar de Karashians vinden altijd wel een manier om in je leven terecht te komen.

Kardashian-Jenner familie

De afgelopen jaren hebben de Kardashians een imperium opgebouwd; van de make-up industrie tot aan de wereld van mode en skincare. Hier hebben ze natuurlijk heel wat geld mee binnengesleept. We weten inmiddels dat Kylie Jenner de jongste billionaire ter wereld is, maar is zij ook het rijkste Kardashian-lid? Hieronder lees je wat het net worth (hoeveel geld ze bezitten) van de verschillende familieleden is. Be ready to be blown away.

Kim Kardashian – $780 Miljoen

Volgens Forbes is Kim K op dit moment het rijkste lid van de KarJenner familie. Haar net worth van 780 miljoen(!) Dollar komt natuurlijk door verschillende projecten. Van emoji’s ontwikkelen en een spelletje op de telefoon tot haar eigen cosmeticalijn KKW Beauty én niet te vergeten haar nieuwste onderneming SKIMS. In juni 2020 liet Forbes weten dat Kim, net als Kylie, een percentage van haar make-up lijn heeft verkocht aan Coty (ze heeft evengoed zelf nog een groot aandeel). Dit heeft ervoor gezorgd dat haar new worth flink is gegroeid. 

Met haar scheiding van Kanye West zal haar networth een flinke klap krijgen. Volgens Forbes had het koppel samen $70 miljoen in aandelen gestopt (inclusief huizen), bezitten zij kunststukken met een waarde van $5 miljoen, sieraden met een waarde van $3,2 miljoen en hebben zij $300,000 in vee aandelen. TMZ liet weten dat het ex-koppel op dit moment bezig is met de verdeling.

Er werd recentelijk ook bekend gemaakt dat Kanye een net worth heeft van 6,6 biljoen Dollar. De helft hiervan komt hoogstwaarschijnlijk van zijn merk Yeezy.  In 2018 heeft Kanye een percentage van Yeezy aan Kim gegeven als Moederdag cadeau. Het is onduidelijk hoeveel procent Kim heeft gekregen, maar ze zal zeker een mooi bedrag binnenslepen van dit cadeautje.

Kim K Gettyimages

Kylie Jenner – $700 Miljoen

In 2020 liet Forbes weten dat Kylie Jenner geen biljonair blijkt te zijn en dat het coronavirus hier heel veel mee te maken heeft. De pandemie heeft een groot, nadelig effect gehad op de bedrijven van Kylie waardoor Forbes haar net worth schat op zo’n 700 miljoen Dollar.

Kylie Jenner

Kris Jenner – $190 Miljoen

Volgens Forbes heeft de OG momager een net worth van 190 miljoen Dollar. Kris dé reden dat we constant worden omringd door de Kardashian-familie. Zij is niet alleen degene die de pitch heeft gedaan voor Keeping Up with the Kardashians, maar ze is ook een van de producer van de show. Daarnaast is Kris de manager van al haar kinderen en krijgt ze 10% van alles wat zij verdienen. Met andere woorden: als de Kar-Jenners succesvol zijn, is Kris ook succesvol.

Kris Jenner Gettyimages

Caitlyn Jenner – $100 Miljoen

Het zal je wellicht verbazen, maar Caitlyn Jenner is nummer vier op het lijstje van rijkste Kardashians. Naast haar rol in Keeping Up With the Kardashians en haar eigen serie I AM Cait heeft ze ook nog een eigen biografie geschreven genaamd The Secrets of My Life.

Daarnaast heeft Caitlyn heel veel tijd gespendeerd als motiverende spreker. Caitlyn begon al met geld verdienen als Olympische speler, nog voor ze verscheen in KUWTK.

Caitlyn Jenner Gettyimages

Khloé Kardashian – $50 Miljoen

Volgens Celebrity Net Worth heeft Khloé zo’n 50 miljoen Dollar. Dit komt natuurlijk dankzij haar rol als executive producer en ster van KUWTK (en spin-offs). Khloé speelt op dit moment in twee andere series, namelijk Revenge Body with Khloe Kardashian en Twisted Sisters, die ze beide ook produceert. Daarnaast heeft Khloé ook nog haar American denim line en andere samenwerkingen waar ze geld mee binnensleept. 

Khloe Kardashian Gettyimages

Kourtney Kardashian – $45 Miljoen

Het oudste lid van de Kardashian-kids heeft een net worth van 45 miljoen Dollar. Net zoals haar andere zussen verdient Kourtney veel geld met KUWTK, samenwerkingen en haar nieuwe lifestyle merk Poosh.

Kourtney Kardashian Gettyimages

Kendall Jenner – $45 Miljoen

Volgens Celebrity Net Worth bezit Kendall Jenner zo’n 45 miljoen Dollar. Dit heeft Kendall natuurlijk te danken aan het feit dat ze het hoogst betaalde model in 2017 én 2018 was. Ook Kendall verdient geld met KUWTK en samenwerkingen. Denk aan haar samenwerkingen met Pepsi en Proactive. Daarnaast hebben Kendall en Kylie samen ook nog een aantal collabs gedaan. En dan hebben we het nog niet over wat het model verdient aan een post op social media.

Kendall Jenner Gettyimages

Scott Disick – $40 Miljoen

Scott is geen officieel lid van de Kardashian-Jenner familie, maar op dit punt hoort hij er wel (een soort van) bij. Volgens Celebrity Net Worth heeft Scott zo’n 40 miljoen Dollar. Scott verdient veel door zijn rol in KUWTK, maar hij heeft ook een eigen realityshow: Flip It Like Disick

Scott Disick Gettyimage

Rob Kardashian – $10 Miljoen

Rob bevindt zich niet écht in het oog van het publiek, maar dat betekent niet dat hij geen geld verdient. Rob Kardashian heeft ongeveer 10 miljoen Dollar, wat hij hoogstwaarschijnlijk heeft verdiend door zijn rol in KUWTK en zijn eigen show Rob & Chyna. Daarnaast heeft Rob nog een sokken lijn: Arthur George en heeft hij weleens collabs gedaan met Kylie.

Rob Kardashian Gettyimages

Bekijk ook: volgens Kris Jenner is dit de reden dat ‘Keeping Up With The Kardashians’ stopt

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen