ex on the beach dubble dutch

Dit is hoe het er écht aan toe gaat tijdens de opnames van Ex On The Beach

Ex On The Beach, de serie die bestaat uit zon, zee, strand en een boel exen, ziet er achter de schermen een stuk anders uit. Een aantal deelnemers deden een boekje open over het programma.

Pesten

In een van de eerste afleveringen komt Lakeisha binnen als een van de exen van Levi. Niet iedereen reageerde goed op haar binnenkomst toen ze Julie een andere slaapplek gaf. Vervolgens zagen we een aantal scènes waar er een soort pestgedrag werd vertoond door Levi en zijn vrienden. Ayla vertelde er meer over: ‘Om het zo op televisie te zien was het echt heel heftig. Het duurde op televisie maar twintig seconden. Het leek heftiger dan in het echt, wij beleefden het anders. Het leek echt op pesten, maar er zijn andere dingen gebeurd die niet zijn uitgezonden,’ vertelde ze aan Grazia.

Met deze deelnemer had EOTB Dennis seks in het vliegtuig.

Verhaal

Ook deelnemer Dante vertelde een aantal dingen over de uitzendingen. ‘Het is helemaal anders dan hoe je het ziet op tv. In het echt heb je een heel lang verhaal, en op televisie zie je alleen maar stukjes. En dan weten de mensen ook niet wat er allemaal gebeurd is,’ vertelde hij tijdens zijn interview met Grazia.

Voor de kijkcijfers worden de meest boeiende stukjes achter elkaar geplakt, maar hierdoor blijven heel veel andere momenten van de dag weggelaten. Er gebeurt dus een stuk meer op het eiland dan je denkt!

Er verschijnen nóg drie seizoenen van EOTB op Videoland!

LEES OOK:

Bron: Girlscene

Beeld: Ex On The Beach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen