bella thorne

Dit is hoeveel Bella Thorne waard is

Bella Thorne kennen we van meerdere films en series, maar wist je ook dat ze muziek heeft uitgebracht én een make-up lijn heeft? Al deze dingen samen leveren haar de nodige centjes op, waardoor ze momenteel ook een hele hoop waard is!

Films en series

Bella Thorne acteert al sinds haar 6e, maar brak pas door bij het grote publiek toen ze 13 jaar was. Ze speelde toen in Shake It Up, samen met Zendaya op de Amerikaanse Disney Channel. Sindsdien hebben we Bella in meerdere televisie series en films voorbij zien komen, zoals The Duff, The Babysitter en de romantische Midnight Sun. En dit zijn er nog maar een paar uit haar grote collectie!

Muziek

Naast acteren, houdt Bella ook nog van muziek. Ze heeft dan ook meerdere singles uitgebracht en wil later dit jaar zelfs een heel album uitbrengen. Ze treed vaak op in clubs, wat ook weer voor de nodige opbrengsten zorgt.

Bella’s gedichten

En er is nog meer! Want Bella kan ook nog eens dichten. Haar poëzieboek (geschreven en audio-versie) The Life of a Wannabe Mogul, komt binnenkort uit.

bella thorne

Make-up lijn ‘Thorne by Bella’

En of ze het nog niet druk genoeg had, heeft Bella ook nog eens een eigen make-up lijn! Net zoals Little Mix en Camila Cabello by the way. Thorne by Bella bevat een paar lip stains en super mooie glittery oogschaduwkleuren!

bella thornebella thorne

Hoeveel waard?

Maar als je dit allemaal bij elkaar optelt, hoeveel is Bella Thorne dan nou eigenlijk waard? Er wordt geschat dat de 21-jarige op het moment zo’n 5 miljoen dollar waard is, wat waarschijnlijk alleen nog maar groeit. Wij zijn jaloers!

Met dit bizar hoge bedrag is ze ongeveer even veel waard als Maddie Ziegler, die ook enorm lekker bezig is.

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Fotografie: Instagram @bellathorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen