Maddie Ziegler

Dit is hoeveel Maddie Ziegler waard is

Maddie Ziegler is nog maar zestien jaar oud, maar heeft het nu al helemaal gemaakt in de showbizz world. Je kent haar ongetwijfeld wel van d’r verschijning in meerdere clips van Sia (ze zijn zelfs besties!) en ze heeft zelfs ook een keer op de cover van CosmoGIRL! gestaan!

Dansen, acteren, schrijven: deze girl kan écht alles. Het is daarom niet zo gek dat ze met haar vele talenten dan ook een boel geld binnen harkt. Zou jij kunnen gokken hoeveel het ongeveer in totaal is?

Laten we eerst even kijken waarmee ze dan allemaal precies haar centjes verdiend.

Dance moms

Maddie verscheen voor het eerst in de serie Dance Moms, een Amerikaans realityprogramma dat in 2011 voor het eerst op tv verscheen. In de serie werden verschillende kinderen gevolgd tijdens hun training voor de dans en showbusiness.

Volgens Romper verdiende Maddie ongeveer 2,000 dollar per aflevering. Dat betekent dat na zes seizoenen ze in totaal zo’n 400,000 dollar heeft verdiend!

Sia clips

Misschien kennen de meeste Maddie Ziegler nog wel van haar verschijning in de vele clips van zangeres Sia. Met de blonde pruik op showt ze telkens weer haar insane goede dansmoves.

Boeken

Dan heeft Maddie ook nog eens drie (!) boeken geschreven. The Maddie Diaries, The Audition en The Callback werden allemaal een New York Times bestseller #wow! 

https://www.instagram.com/p/BpkCwbhH2Rd

Jurylid

Maddie was ook nog jurylid in het programma So You Think You Can Dance: The Next Generation. 

Instagram

Ook verdient ze een centje bij met samenwerkingen die ze aangaat op haar Instagram account.

Ken jij al deze zes geheime Instagram accounts van celebs?

https://www.instagram.com/p/BrEZlsEBuNn/?utm_source=ig_embed

Films

En de lijst gaat maar door: ook verscheen Maddie in de film The Book of Henry en is ze de stem van mean girl Camille in de animatiefilm Leap!

Zin in een dansfilm? Check hier dan de 14 beste dansfilms ever.

Eigen kledinglijn

Ook ontwierp Maddie nog even haar eigen kledinglijn met mega cute items. We want it all!

https://www.instagram.com/p/Bq0S393BudK

YouTube kanaal

Of ze het nog niet druk genoeg heeft, heeft Maddie Ziegler ook nog eens haar eigen YouTube kanaal! Ze post hier ongeveer maandelijks allerlei leuke video’s rondom lifestyle, make-up, fashion, dansen en meer.

Hoeveel waard?

Romper voorspelt dat als je alles bij elkaar optelt, de danseres zo’n 5 miljoen dollar waard is (mocht het niet meer zijn)! Wow, dat is zeker niet verkeerd voor een 16-jarige.

‘Ik ben zo druk bezig met de dingen die ik doe, dat mijn vrienden en familie mij er soms aan moeten herinneren dat dit alles echt heel cool is.’ – Maddie Ziegler

Update – 25 febuari

Mocht het nog niet genoeg zijn, is Maddie nu samen met haar zusje Mackenzie ook nog eens uitgekomen met twee body sprays samen met Impulse Fragrance!

Waarschijnlijk zit ze inmiddels nu wel over die 5 miljoen…

https://www.instagram.com/p/BuQH13MBa3c/

LEES OOK:

Bron: Seventeen

Fotografie: Instagram @maddieziegler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen