Davina Michelle

Dit is waarom Davina Michelle haar vriend uit de media houdt

Davina Michelle is in een razend tempo van YouTube-ster naar een beroemde popster gegaan. We zingen haar liedjes in volle borst mee, maar veel over haar privé leven weten we eigenlijk niet. Daar komt binnenkort iets van verandering in met haar nieuwe bioscoopfilm! In een interview met RTL Boulevard vertelde ze hier meer over.

Bioscoopfilm

Davina is zo populair dat ze zelfs twee keer de AFAS had uitverkocht. Maar ja, toen kwam corona. Daarom draait nu op 8 en 9 juli in alle Pathé bioscopen haar film ‘MY OWN WORLD‘, wat in principe een concert is. ‘Maar omdat ik het iets meer belading wil geven en iets meer een ervaring wil maken, ga ik ook iets meer vertellen over hoe ik de afgelopen periode heb gezien’, vertelt Davina. In de film maken we een beetje mee hoe Davina van een ‘dagelijks’ meisje opeens naar een BN’er is gegaan.

Privé

Haar vriend Sebastiaan houdt ze in de film toch liever buiten beeld. ‘Mijn privé houd ik ook heel graag privé,’ vertelt ze. Ondanks dat kunnen we dus wel een klein inkijkje in haar leven verwachten. ‘Toch wil ik mensen een kijkje geven in mijn leven als de camera uit is. En inderdaad met Sebas en mijn productieteam, en hoe ik me daarbij voel. En dat gaan mensen ook zeker zien.’

Check hier het nummer van Davina en Snelle, dat viral ging!

‘IK KRIJG MN EIGEN BIOSCOOPFILM 🎬
Vanaf het moment dat mijn concerten in AFAS LIVE werden gecanceld, ben ik met mijn hele team naar oplossingen gaan zoeken. Eerst hebben we de shows verplaatst, maar al gauw bleek dat de huidige situatie langer zou gaan duren dan gehoopt. Daarom komen we naar jouw @pathe bioscoop in de buurt! Op 8 en 9 juli draait mijn concert ‘MY OWN WORLD’ in alle Pathé bioscopen in Nederland.
Iedereen die een kaartje had gekocht voor mijn initiële shows in AFAS LIVE krijgt naast een voucher ook gratis toegang tot het concert op @pathethuis !
Scoor je tickets vanaf 11 juni in jouw Pathé bioscoop of op Pathe.nl’

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen