visavis

Dit is waarom je de spin-off van Vis a Vis, El Oasis, wilt zien

Misschien ben je na de officiële lancering van Disney+ helemaal into Disney films, maar we mogen Netflix natuurlijk niet vergeten! Netflix vermaakt ons namelijk al ja-ren met de spannendste/leukste/engste en meest romantische film en series en we kunnen er nu weer eentje aan ons lijstje toevoegen: de spin-off van de populaire Spaanse serie Vis a Vis.

El Oasis

Blij met een vijfde seizoen, maar teleurgesteld dat dit het laatste seizoen zal zijn van Vis a Vis, hebben we nu toch nog het geweldige nieuws gekregen dat deze Spaanse serie een spin-off krijgt! Dit omdat het laatste deel van Vis a Vis zo erg bij de kijkers in de smaak viel.

LET OP! Spoiler alert voor Vis a Vis kijkers die nog niet het laatste gedeelte hebben gezien.

Voor wie even vergeten was hoe het laatste deel eindigde; in de laatste minuten van de laatste aflevering zagen we de vrouwen uit Cruz del Sur twintig jaar later. Hier waren Zulema en Macarena een juwelier aan het beroven. Volgens Netflix Nederland gaat de spin-off El Oasis verder op hoe het stel juweliers, banken en casino’s beroven. Daarna willen ze graag hun eigen weg inslaan, maar om dat te kunnen doen moeten ze eerst wat belangrijks doen. Het plan? De mooie diamanten tiara van de dochter van een beruchte Mexicaanse drugsdealer stelen. Ai, dat klinkt behoorlijk spannend!

De cast

Niet alleen Macarena en Zulema gaan we weer zien maar ook Román, de broer van Macarena. Voor wie blij was dat de gevangenisarts Sandoval neergestoken was in de seizoensfinale; he is also coming back again in El Oasis. Niemand minder dan Goya gaat Macarena en Zulema helpen bij het overvallen. Laat dit trio ook worden vergezeld door vele nieuwe gezichten, namelijk Monica (Lisi Linder), Triana (Claudia Riera) en La Flaca (Isabel Naveira).

Datum van release

El Oasis zou gaan bestaan uit maar liefst acht afleveringen. Afgelopen maand zijn ze al begonnen met de opnames en in 2020 kunnen we de serie eindelijk zien. De enige vraag is natuurlijk: kunnen we El Oasis ook op Netflix gaan zien? Als we deze serie op Netflix willen zien, moet het bedrijf wel de rechten kopen. Helaas is hier nog niets over bekend maar Vis a Vis is een ware hit dus hopen maar dat Netflix deze ook gaat kiezen!

Klaar met Vis a Vis en wachtende tot El Oasis komt? In de tussentijd kan je dan kijken naar de serie Raising Dion!

 

LEES OOK:

 

Beeld: @visavis.enfox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen