shawn mendes

Dit is waarom Shawn Mendes niet bij de People’s Choice Awards was

Vannacht waren in Amerika de E! People’s Choice Awards en onze grote crush Shawn Mendes was voor meerdere awards genomineerd! Helaas was Shawn er zelf niet om zijn prijzen op te halen. Maar waarom?

People’s Choice Awards

De People’s Choice Awards reikt prijzen uit aan mensen in de entertainment-industrie. Veel fans waren sad door de afwezigheid van Shawn. Hij was genomineerd voor vier awards, en sleepte uiteindelijk twee prijzen binnen. Hij won favoriete mannelijke artiest 2019 en favoriete nummer voor zijn hit Señorita met GF Camila Cabello. Zelf kon hij ze dus niet ophalen, maar gelukkig had Shawn hier een goede reden voor. Hij heeft het namelijk superdruk!

Busy busy busy

Het verbaasd ons niets dat Shawn maar al te druk bezig is. Hij is volop bezig met de wereldtour voor zijn album Shawn Mendes en heeft natuurlijk ook nog zijn nieuwe vriendin. De nacht voor de awardshow trad Shawn nog op in Spark Arena in Auckland in Nieuw-Zeeland, waar hij het laatste optreden gaf in dit deel van de wereld.

Hij sloot zijn tour af met een superlief bericht naar zijn fans op Instagram: ‘Auckland what a wonderful place to end this part of the tour. Thank you so much! I love kiwis!!! ❤️.’

Ondanks dat Shawn de keuze heeft gemaakt om de People’s Choice Awards te missen, is de kans gelukkig groot dat we hem nog wel vaker gaan zien bij andere awardshows. Hij is namelijk ook genomineerd voor meerdere awards voor de 2019 American Music Awards.

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @shawnmendes (fotocredits: Josiah Van Dien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen