The Haunting of Hill House

Dit is wat je kan verwachten van The Haunting of Hill House seizoen 2

Toen The Haunting of Hill House in de herfst van 2018 op Netflix kwam, werd de serie snel al een van de populairste horror series op Netflix. De serie zat vol met nare jump-scares en ghost stories, waar je slapeloze nachten aan overhield. In tien afleveringen werd het verhaal van de familie Crain verteld en hoe zij achtervolgd werden door het bezeten huis waarin ze hebben gewoond. En nu komt er een seizoen 2 van deze horror serie!

Recap seizoen 1

Het verhaal van het eerste seizoen ging over de Crain familie. De hele familie is uit elkaar gegroeid en iedereen leeft zijn eigen leven, maar nadat Steven een vreemd telefoontje krijgt van zijn zus Nell, gebeuren er gekke dingen. Ze komen erachter dat het huis waarin zij vroeger hebben gewoond, verantwoordelijk is voor veel dingen die zijn gebeurd in hun familie. Toen de kinderen nog klein waren, zijn ze met alleen hun vader het huis uit gevlucht. Nooit hebben de kinderen het echte verhaal gehoord, totdat ze allemaal weer bij elkaar komen. Er gebeuren vreemde paranormale dingen, die hun weer terugbrengen naar hun oude huis, Hill House. Tijdens de serie ga je heen en weer tussen hun kindertijd en het heden. In de laatste aflevering wordt alles wat er is gebeurd duidelijk.

Wat kun je verwachten van seizoen 2?

Het verhaal van de familie Crain in het eerste seizoen is afgelopen en zal dan ook niet verder gaan. Producent Mike Flanagan zegt dan ook: ‘They’ve been through enough.’ Het tweede seizoen gaat over een andere familie en een ander huis, waardoor de serie ‘The Haunting of Bly Manor’ gaat heten. Het tweede seizoen zal gebaseerd zijn op het horror boek The Turn Of The Screws van Henry James.

Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen in 2020 online zal komen, en wij verwachten dat dit ook weer rond Halloween zal zijn. Met de aankondiging van het nieuwe seizoen is ook bekend gemaakt dat elk nieuw seizoen van ‘The Haunting’-serie een volledig ander verhaal zal zijn. We can’t wait!

 

 

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen