ariel

Dit is wie Ariël gaat spelen in de live-action versie

Disney is on a roll met het maken van live-action versies van haar klassiekers en binnenkort is nu ook De Kleine Zeemeermin (a.k.a. Ariël) aan de beurt! Maar wie gaat nou dat mooie meisje met rode lokken spelen? Well, you’re about to find out!

De Kleine Zeemeermin

De Kleine Zeemeermin werd al in 1989 door Disney uitgebracht en vertelt het verhaal over een jonge zeemeermin die verliefd wordt op een knappe prins op het land. Ze wil maar al te graag een mens zijn en doet er alles voor om haar vinnen in te ruilen voor echte benen.

Ariël

En nu de grote vraag: wie gaat de rol van Ariël spelen in de real-life versie van Disney? Het is niemand minder dan Halle Bailey! Nu denk je misschien; Halle wie? Samen met haar zus vormt de 19-jarige de muziekgroep Chloe x Halle nadat in 2015 de zusjes ontdekt werden door Queen B herself toen ze prachtige covers van Beyoncé online hadden gezet. We kunnen dus veel gaan verwachten van haar gouden keeltje!

Regisseur Rob Marshall zei dat na hun uitgebreide zoektocht, ‘het overduidelijk was dat Halle beschikte over de zeldzame combinatie van spirit, liefde, youth, onschuldigheid en inhoud – plus een geweldige zangstem- alle kwaliteiten die nodig waren om deze iconische rol te spelen.’

Meningen

Nadat Halle het nieuws zelf bekend had gemaakt op Twitter, kwamen al snel de eerste (verdeelde) reacties binnen. Er zijn namelijk ook nogal wat mensen die het niet eens zijn met de keuze van Disney. Halle zou als Afro-Amerikaanse niet genoeg lijken op de origineel getekende zeemeermin.

Gelukkig is er ook een hele groep die het wel geweldig vindt en support Halle volledig met haar nieuwe rol! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de live-action versie uikomt (hoe zullen ze het gaan doen aangezien alles onder water is?!).

Waarschijnlijk moeten we op De Kleine Zeemeermin nog wel even wachten, maar gelukkig draait The Lion King wel al bijna in de bios!

https://twitter.com/chloexhalle/status/1146509551497170944

https://twitter.com/JanelleMonae/status/1146590833166245888

https://twitter.com/MariahCarey/status/1146846073371136002

LEES OOK:

 

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen