To All The Boy's I've Loved Before

Dit karakter van To All The Boys I’ve Loved Before komt niet in de sequel

Een belangrijke karakter uit de film To All The Boy’s I’ve Loved Before komt niet terug!

Eén cutie minder

De film To All The Boy’s I’ve Loved Before was vorige zomer een enorm succes. Lara Jean heeft een mega crush op Josh (Israel Broussard), het ex-vriendje van haar zus. Maar de cute en populaire Peter – en real life hunk Noah Centineo – maakt dat ze gaat twijfelen over haar gevoelens. Wij snapten dat natuurlijk helemaal, beide boys zijn enorme hot. Maar één van die cuties zal niet te zien zijn in de sequel van TATBILB. We zullen de buurjongen, ex-schoonbroer en BFF van LJ, Josh, moeten missen.

Een nieuw gezicht

De acteur Israel Broussard komt niet terug voor de sequel P.S. I Still Love You, but why? ‘De boeken hebben drie delen en mijn karakter Josh komt niet voor in het tweede boek.’, zegt Israel tegen Entertainment Tonight. Gelukkig komt er een andere hottie voor Israel in de plaatst.

De film heeft nog niet alles verklapt, maar wat we wel weten is dat er een nieuwe driehoeksverhouding zal zijn. Peter – our forever love – heeft een nieuwe concurrent: John, die gespeeld wordt door Jordan Fisher. Gaat Jordan er met Lara Jean vandoor? Of blijft ze bij Peter? Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd! En Lara Jean, als jij Peter of John niet wil, dan wil het team van CG! ze wel!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @toalltheboysivelovedbefore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen