Netflix

Dit komt allemaal op Netflix in maart

Heb jij Netflix al compleet uitgespeeld? No worries, want het streamingplatform komt in maart met veel nieuwe seizoenen en titels. CG! zet op een rijtje wat er deze maand online komt.

Biggie: I Got a Story to Tell – 1 maart

Op de eerste dag van de maand, vandaag, komt de documentaire Biggie: Got a Story to Tell online. De docu gaat over de rapper legend The Notorious B.I.G., beter bekend als Biggie. De documentaire gaat over where it all started en ook zien we beelden van behind-the-scenes. Daarbij vertellen vrienden en familie over het leven van de hiphop-icoon.

Moxie – 3 maart

Moxie komt je misschien bekend voor, want wij hebben deze te leuke film al benoemd in de wekelijkse filmtip! Om je geheugen even op te frissen: Moxie gaat over de 16-jarige Vivian die de ongelijkheid op school beu is. Ze komt in actie en daardoor ontstaat er een revolutie op haar middelbare school.

Anne+ (seizoen 1 en 2) – 4 maart

Anne+ ken je misschien ook al, want deze serie was een hit in 2018. En een heel tof weetje: het is volledig geproduceerd door jonge meiden! In de serie staat de lesbische Anne centraal en zij is op zoek naar zichzelf, de liefde en hoe ze het leven moet leven. 4 maart worden seizoen één én twee op Netflix gedropt!

Psst, er wordt nu een Netflix-film van gemaakt en jij kunt hierin figureren!

The Flash (seizoen 7) – 5 maart

Zitten we alweer in seizoen 7 van The Flash? Yep! Nieuwe superhelden, meer drama and a lot of speed.

Despicable Me 3 – 8 maart

Goed nieuws voor fans van Gru en zijn minions! Op 8 maart komt Despicable Me 3 op Netflix. In deze film kun je weer eens genieten van je favoriete superschurk en zijn brabbelende minions. Ook maak je kennis met de tweelingbroer van Gru… Als dat maar goed gaat. Bee do bee do bananoninaaa (real lovers know what we mean).

De Club van Lelijke Kinderen – 9 maart

Deze film met BN’ers als Maan en Soundos is een hit uit 2019. Het gaat over Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen. Hij moet op een dag plotseling op ‘schoolreisje’, maar al snel komt hij erachter dat het geen normale trip wordt. Het schoolreisje is namelijk onderdeel van ‘de grote schoonmaak’ van de president die alle lelijke kinderen wil opsluiten. Gelukkig ontsnapt Paul en samen met anderen kinderen ontstaat er ‘De Club van Lelijke Kinderen’. Benieuwd hoe het verder gaat? Vanaf 9 maart kun je de film zien!

De Belofte van Pisa – 10 maaart

In deze Nederlandse film volgen we trompetspeler Sam. Met behulp van zijn broer wordt hij toegelaten op het Muzieklyceum Zuid en kan hij zijn trompet-droom gaan najagen. Maar tegelijkertijd struggelt Sam met zijn afkomst, de criminele activiteiten van zijn broer en zijn gevoelens voor het mooiste meisje uit de klas, die ook een oogje op hem lijkt te hebben. Op 10 maart komt de film op Netflix en kunnen we zien of Sam alle ballen in de lucht kan houden.

Love Alarm (seizoen 2) – 12 maart

Stel je voor: je krijgt een notificatie op je telefoon wanneer je in de buurt bent van je potentiële soulmate. How would that be? Je kan het zien in de Koreaanse serie Love Alarm. Vertrouwt Jojo haar app of haar eigen hart?

Yes Day – 12 maart

Finally it’s here! De film uit één van onze filmtips: Yes Day! De ouders van Katie, Nando en Ellie zijn het zat om altijd maar ‘nee’ te zeggen, dus gaan ze voor 24 uur lang elke vraag met ‘ja’ beantwoorden. Comedy gegarandeerd! Yes Day kan je vanaf 12 maart streamen op Netflix.

Wafeltje + Monchi – 16 maart

Okay, we know what you’re thinking, maar geef deze serie een kans. Het gaat over Wafeltje en Monchi die de wereld rondgaan om wereldkoks te worden. Wafeltje + Monchi klinkt, lijkt en is misschien een kids show, maar er zitten ook erg toffe elementen in for us! Want is je toevallig opgevallen dat de cast HUGE is?! Michelle Obama, zangeres Sia, Gaten Matarazzo van Stranger Things and many more zitten in deze serie! And believe us: als je de trailer ziet, moet zelfs jij een beetje gniffelen. Vanaf 16 maart te zien!

Wat Is Dan Liefde – 17 maart

Wederom een film van Nederlandse bodem. Wat Is Dan Liefde gaat over scheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap). Ze zit niet echt op één lijn met haar collega Gijs (Maarten Heijmans), maar al snel krijgen ze een haat-liefdeverhouding. Terwijl Gijs het bloed onder de nagels van Cato haalt, lijkt er tóch een vonk te zijn. Maar kan je nog in liefde geloven als scheidingsprocedures je werk zijn?

Sky Rojo – 19 maart

Terwijl wij geduldig wachten op het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel, komt de maker met een nieuwe Spaanstalige serie: Sky Rojo. Het gaat over drie prostituees die vluchten van hun werkplek én hun pooier. De trailer is niet erg inhoudelijk, maar zit wel vol actie, sensatie en erotiek. Zal het net zo’n grote hit worden als La Casa de Papel?

DORIS – 20 maart

DORIS gaat over de 45-jarige – hoe kan het ook anders – Doris. Ze is alleenstaand, werkloos, blut en heeft geen plan. Ze vindt zichzelf dan ook een hopeloos geval. Ondanks dit alles is het toch een heerlijke feel-good movie. Check de trailer maar!

The Irregulars – 26 maart

Last but not least: het mysterieuze en duistere The Irregulars. De serie neemt ons mee naar het 19e-eeuwse Londen waar een groepje misfits werkt aan het oplossen van bovennatuurlijke misdaden.

Bron: YouTube, Netflix, Instagram @netflixnl | Beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen