Dit komt er allemaal in maart in de bioscoop

Dit weekend breekt er weer een nieuwe maand aan, wat weer een hoop nieuwe films in de bioscoop betekent! Ruil je Netflix en Disney+ bingewatch sessies eens in en ga weer een avond naar de bios om deze leuke spannend, romantische en grappige nieuwe films te bekijken!

Onward – 3 maart

We beginnen de maand goed met een nieuwe Disney Pixar film! De film gaat over twee elfenbroers die in de stad Onward wonen. Via een magische toverstaf komen ze in aanraking met hun overleden vader die een simpele accountant was, althans dat dachten ze. Het is een echte feel good film (zoals Disney dat als de beste kan). Een must-see dus!

Wist je dat de meeste mensen de bios de perfecte datelocatie vinden? 

The Invisible Man – 5 maart

Als de gewelddadige ex van Cecilia (Elisabeth Moss uit The Handmaid’s Tale) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt ze dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Cecilia vreest voor de levens van haar vrienden en familie en begint langzaam door te draaien terwijl ze wanhopig probeert te bewijzen dat ze achterna wordt gezeten door iemand die onzichtbaar is. Een gruwelijk spannende thriller!

Maak hier kans op kaarten voor de film én een chille trui! 

Guns Akimbo – 5 maart

Ook in maart schittert Harry Potter-acteur David Radcliffe in een nieuwe film, namelijk in Guns Akimbo! In de film wordt nerdy-gameontwikkelaar Miles onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen hem volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze lastige positie zien te redden. Een spannende thriller dus!

Check hier hoe je een Pathé Popcorn-trui kunt winnen!

Drama Girl – 5 maart

Ook komt er deze maand een nieuwe Nederlandse speelfilm in de bioscoop. Drama Girl gaat over een meisje die de hoofdrol speelt in haar eigen film. Ze mag de belangrijkste momenten uit haar leven naspelen en aanpassen. Maar na een tijdje wordt de lijn tussen acteren en realiteit steeds vager…

My Spy – 12 maart

Deze komedie gaat over de CIA-agent JJ die na veel fouten zichzelf nog één keer mag bewijzen van zijn werkgever. Hij gaat undercover bij een familie die in het geheim in wapens handelt. Al snel wordt hij ontmaskert door de 9-jarige Sophie. Ze beloofd hem niet te verraden, als hij haar maar leert hoe ze een spion wordt!

Mulan – 27 maart

Lucky us! Nog een nieuwe Disney film deze maand! In maart komt namelijk ook eindelijk de remake van Disney klassieker Mulan uit. De live-action is gebaseerd op de tekenfilm van Disney. Het verhaal van dit dappere Chinese meisje is losjes gebaseerd op het verhaal van de Chinese legende van Hua Mulan. Hua Mulan nam de plaats van haar vader in en ging het leger in om China te beschermen tegen de Xiongnu, maar wanneer ze gewond raakt in de strijd, blijkt dat deze stoere krijger eigenlijk een meisje is en wordt ze achtergelaten…

LEES OOK:

Beeld: My Spy / Mulan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen