Netflix

Dit komt er allemaal op Netflix in juni

Het is bijna juni en dat betekent (naast hopelijk lekker warm weer) dat er weer een heleboel nieuwe series en films op Netflix verschijnen! Wij hebben alle titels die vanaf komende maand te zien zijn voor je op een rijtje gezet.

The Girl on the Train – 1 juni

Rachel (Emily Blunt) reist elke dag met de trein naar haar werk in New York. Elke dag komt ze langs een specifiek huis waarbij ze de bewoners, Scott en Megan, in de gaten houdt. Rachel projecteert al haar fantasieën op het stel en op een gegeven moment raakt ze daadwerkelijk in contact met de twee. Rachel raakt vervolgens verstrikt in een mysterieus complot wanneer Megan verdwijnt…

Carnaval – 2 juni

Als haar relatie stukloopt, neemt influencer Nina haar vriendinnen mee naar het carnaval in Bahia. Hier ontdekt ze dat er meer is in het leven dan likes op social media.

Dancing Queens – 3 juni

Dylan Pettersson, een jonge schoonmaakster in een niet zo succesvolle dragclub, droomt ervan om te dansen en op te treden. Een ambitieuze choreograaf ontdekt per ongeluk Dylan’s talent…

Sweet Tooth, seizoen 1 – 4 juni

Deze serie gaat over een jongetje dat half mens, half hert is: Gus. Hij raakt bevriend met de loner Jepperd en samen gaan ze op avontuur waarbij ze de oorsprong van Gus en het verleden van Jepperd proberen te ontdekken.

Feel Good, seizoen 2 – 4 juni

De stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende, nieuwe relatie met haar vriendin George.

The Walking Dead, seizoen 10B – 4 juni

In deze extended versie van het tiende seizoen (!) van The Walking Dead wordt politieagent Rick Grimes wakker in het ziekenhuis nadat hij tijdens een achtervolging werd neergeschoten. De hele omgeving lijkt verlaten en het grote deel van de mensen blijkt in zombies te zijn veranderd…

Poeslief: een ode aan de kat – 5 juni

In Poeslief: een ode aan de kat worden allerlei grappige en lieve kattenfilmpjes getoond, met commentaar van de beroemde kat Abtutu.

Joker – 5 juni

Een arme komiek met psychische problemen probeert in 1981, in Gotham City, gezien en gehoord te worden. Zijn leven neemt een duistere wending als hij wordt aangevallen en terugvecht.

Awake – 9 juni

Na een wereldwijde ramp kan niemand meer slapen. Een ex-militair wil met haar dochter de wereld redden en heeft misschien een oplossing. Ondertussen vervalt de maatschappij in chaos en verliest zij haar verstand…

Lupin, seizoen 2 – 11 juni

In deel 1 van Lupin heeft Assane de touwtjes in handen; hij is het meesterbrein en stuurt anderen aan, maar in deel 2 staat het er allemaal nét iets anders voor. Het gezin van Assane is in gevaar. Hij heeft niet meer de regie, moet spelen met vuur en vechten voor zijn familie.

Wist je al dat er nu ook een derde seizoen van Lupin is aangekondigd? Hier lees je er alles over.

Bon Bini Holland 2 – 13 juni

De oplichter Robertico raakt in de problemen wanneer hij een crimineel oplicht. Dit probeert hij op te lossen door een relatie aan te gaan met de rijke Noëlla, maar dan wordt hij per ongeluk verliefd op haar…

Workin’ Moms seizoen 5 – 15 juni

Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Élite, seizoen 4 – 18 juni

Seizoen 4 van Élite zal anders zijn, want niet iedereen heeft het overleefd in het derde seizoen en er is een groot murder mystery als het gaat om wie Polo heeft vermoord op het feest. Net als de politie, proberen de fans er ook achter te komen wie van de Spaanse kinderen het gedaan zou kunnen hebben. Het zou bovendien geen nieuw jaar op Las Encinas zijn zonder crazy drama, romance en tons of fun! Dus wie komt er ongedeerd uit? Dit is alles wat we weten over seizoen 4 van Élite.

Fatherhood – 18 juni

In dit grappige en emotionele waargebeurde verhaal neemt een weduwnaar een van ‘s werelds zwaarste banen op zich: vaderschap. Met niemand minder dan Kevin Hart in de hoofdrol.

Good on paper – 23 juni

Ze heeft jarenlang haar carrière boven de liefde gesteld, maar nu is stand-upcomedian Andrea Singer de perfecte man tegengekomen. On paper vinkt hij alle vakjes aan, maar is hij echt alles wat hij lijkt te zijn?

Too Hot To Handle, seizoen 2 – 23 juni

Too Hot To Handle is hét programma waarin the hottest of the hottest singles met elkaar op een zonnig eiland worden gezet. Maar het is niet zo perfect als het lijkt: het is voor de deelnemers verboden om intiem fysiek contact met elkaar te hebben. Yep, that means niet samen in bed duiken of zelfs een kusje geven. Seizoen 2 is coming your way!

The A List, seizoen 2 – 23 juni

Een groep tieners is op vakantiekamp op een afgelegen eiland in deze spannende, bovennatuurlijke thriller vol romantiek, rivaliteit en grote mysteries.

Check ook: QUIZ: ben jij een echte Netflix-kenner?

Bron: Netflix | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen