Disney

Dit komt er in 2020 op Disney+

Frozen, Dumbo, The Mandolorian of Narnia: wij kunnen geen genoeg meer krijgen van Disney+. Dacht jij dat je alles al had gezien op de streamingdienst? You thought wrong. Disney+ komt namelijk met een hele nieuwe lading aan films en series! Nieuwsgierig wat je kunt verwachten in 2020?

Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

The Lion King

Ja, die met ‘echte’ dieren. De live-action remake van The Lion King kwam vorig jaar zomer uit in de bioscoop en is binnenkort al te zien op Disney+! Grab some tissues en kijk deze film over and over again.

Toy Story 4

Te oud voor speelgoed? Never! Het vierde deel van Toy Story heeft heel wat nieuwe karakters die samen weer op avontuur gaan. Enne, buikpijn van het lachen gegarandeerd.

 

Lizzie McGuire

She’s back! En niet alleen, maar met de hele OG cast inclusief Gordo! Ready om weer back naar je jeugd te gaan met deze remake?! This is what dreams are made of!

The Mandalorian seizoen 2

Was jij van plan je abonnement op te zeggen na het kijken van The Mandalorian? Think twice! Er komt namelijk nog een tweede seizoen van deze Star Wars-serie.

 

High School Musical: the series seizoen 2

We’re all in this together, agian! HSM the series is zo’n succes, dat er ook een tweede seizoen komt op DisneyPlus. Ben jij net zo excited als de cast?

Aladdin

En ook de real-live action van Aladdin is (nu!) te zien op de streamingdienst van Disney. Wist je al dat er een tweede film komt over de dief?

LEES OOK: 

Beeld: Disney+

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen