Films

Dit komt er allemaal op Netflix in mei

We are so ready voor wat nieuw binge materiaal en Netflix always got our backs. In mei komen er namelijk wat nieuwe films en series op de streamingdienst zodat wij weer lekker verder kunnen kijken.

The Half Of It – 1 mei

In The Half Of It maak je kennis met Ellie Chu, die een buitenbeentje is op haar school. Ze maakt het huiswerk van anderen voor geld en wordt gepest met haar achternaam. Op een dag vraagt Paul aan Ellie of ze een liefdesbrief voor hem wil schrijven. Hij heeft namelijk een crush op Aster en wil niet dom overkomen. Maar als Ellie Aster ontmoet, is ook zij gelijk verliefd. Ze helpt Paul, om zo zelf ook dichter bij Aster te komen. Ondertussen ontwikkelen Ellie en Paul een mooie vriendschap.

Friday The 13th – 1 mei

Horror fans get ready! In de film Friday The 13th gaat een groepje vrienden naar een hutje om samen te feesten. Na een tijdje krijgen ze te maken met een verdachte man en raakt één van hun vrienden vermist. Een film met superveel spannende en scary moments.

Wist je al dat je deze Netflix series nu gratis op YouTube kunt bekijken?

Bad Teacher – 1 mei

In Bad Teacher is Elizabeth (zoals de naam van de film al zegt) een bad teacher. Ze wil dat de nieuwe docent verliefd op haar wordt en ze is vastberaden dat dit gaat gebeuren als ze haar borsten laat vergroten. Hier heeft ze natuurlijk geld voor nodig, heel veel geld. Daarom probeert Elizabeth een bonus te krijgen door haar leerlingen eindelijk goed les te geven.

Ocean’s Eleven – 2 mei

Deze maand verscheen Ocean’s 8 al op Netflix, maar nu komt de eerdere versie, Ocean’s Eleven, ook op de streamingdienst. Young George Clooney en Brad Pitt proberen niet één, niet twee, maar wel drie(!) casino’s te beroven. Sounds interesting!

After The Wedding – 6 mei

Isabel werkt in een ontwikkelingsland en zorgt daar voor een betere leefomgeving. Op een dag moet ze een bezoekje aan New York brengen voor een grote gelddonatie. Teresa wil in haar bedrijf investeren en besluit Isabel mee te nemen naar haar dochter’s bruiloft om haar beter te leren kennen. Alleen dan blijkt dat de mannen van Isabel en Teresa elkaar beter kennen dan ze dachten.

Deze films en series móét je gezien hebben!

Crazy Rich Asians (21 mei)

Crazy Rich Asians volgt de in New York geboren Rachel Chu (Constance Wu). Als haar vriend Nick Young (Henry Golding) haar meevraagt naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore, is ze enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië. Maar, ze is ook nerveus om Nick’s familie te ontmoeten. Best wel een beetje logisch ook, want Nick is een paar belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden… Het blijkt dat hij niet alleen de afstammeling is van één van de rijkste families van het land, maar ook behoort tot één van de meest gewilde vrijgezellen.

Dynasty seizoen 3 (23 mei)

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. 23 mei kunnen we dan eindelijk het derde seizoen zien!

 

Bad Neighbors – 22 mei

Een jong gezin krijgen nieuwe buren en niet zomaar nieuwe buren. Er komen maar liefst vijftig(!) broers naast ze wonen. Ze geven de grootste en gekste feestjes, maar rule number one is: bel niet de politie!

The Love Birds – 22 mei

Iedereen maakt bijzondere momenten mee in z’n relatie. Bij dit koppel is dat het moment dat een vreemde man iemand vermoord met hun auto (sounds pretty weird, we know). De man vlucht en het stel blijft achter en wat doe je dan om je onschuld te bewijzen?

Control Z – 22 mei

Ben jij dol op series en films waarin internet en hackers centraal staan? Dan is Control Z een leuke serie voor jou! In de serie krijgen verschillende tieners te maken met een spel waarbij je geheimen moet doorvertellen en ze merken allemaal dat er meer geheimen boven water komen dan dat ze eigenlijk hadden gewild.

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan/Netflix
Beeld: Bad Teacher & Lovebirds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen