netflix

Dit komt er op Netflix in april

April is aangebroken en dat betekent een hoop nieuwe seizoenen, series en films op Netflix! Gelukkig maar, want nu hebben we weer nieuwe dingen om te kijken tijdens de quarantaine. Wat gaat de vierde maand van 2020 ons brengen? Hier een lijst met alle must-see’s die in april op Netflix komen. You’re welcome!

Nailed it! seizoen 4 – 1 april

Voor wie Nailed It! niet kent: het is een hilarische bakserie waarin everyday bakers (dus ook jij en ik) de meest artistieke en bijzondere creaties proberen na te maken. Van ingezakte taarten tot een gingerbread mannetjes die lijken op monsters. De bakker die als beste een creatie na kan maken, wint een prijs van $10.000!

Howl’s Moving Castle – 1 april

If you love anime, you are gonna LOVE his one! Howl’s Moving Castle is een film over een meisje genaamd Sophie. Haar leven wordt overhoop gegooid wanneer ze Howl, de handsome maar mysterieuze wizard leert kennen. Na de ontmoeting spreekt de heksenkring Witch of the Waste een vloek over Sophie uit, waardoor ze verandert in een 90-jarige vrouw.

Tijdens haar avontuur om de vloek op te heffen, vindt Sophie Howl’s moving castle. Wanneer de ware krachten van Howl tevoorschijn komen, moeten de twee vechten voor hun bescherming.

The Wind Rises – 1 april

The Wind Rises is een andere anime film die deze maand op Netflix komt te staan. Het gaat over het leven van Jiro Horikosh die tijdens de Tweede Wereldoorlog vliegtuigen bouwde voor Japan.

La Casa De Papel seizoen 4 – 3 april

Ein👏de👏lijk👏 komt seizoen 4 van La Casa De Papel op Netflix! Het nieuwe seizoen gaat verder bij de cliffhanger van seizoen 3 en we volgen hoe de Professor alles weer oppakt en probeert zijn team de bank uit te krijgen. Ook zien we Nairobi op de operatietafel liggen, nadat ze in het vorige seizoen werd neergeschoten. Zou ze het overleven? En moet Raquel 30 jaar de gevangenis in, of kan ze ontsnappen? So many questions, waar we binnenkort ons antwoord op krijgen.

The Secret Life of Pets – 8 april

Deze supergrappige animatiefilm gaat over een hond genaamd Max die in een appartement in Manhattan leeft. Wanneer zijn baasje een nieuwe hond mee naar huis neemt, draait het hele leven van Max op zijn kop. De twee krijgen te maken met een leger van verlaten huisdieren die wraak willen nemen op alle gelukkige huisdieren en hun baasjes.

Er is ook een Secret Life of Pets 2!

Love Wedding Repeat – 10 april

Terwijl hij probeert om de trouwdag van zijn zus zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen, is Jack ondertussen bezig om een boze ex-vriendin, een onuitgenodigde gast met een geheim, een misplaatst slaapmiddel én het meisje dat hij heeft laten lopen onder controle houden.

Mét hottie Sam Claflin!

OCEAN’S 8 – 17 april

OCEAN’S 8 gaat over acht badass vrouwen die samen moeten werken om een megadure ketting te stelen van een celebrity. Ieder speelt zijn eigen rol in de sluwe overval en het is sneaky criminaliteit at it’s finest. PS. Rihanna speelt ook in deze film!

Heb je de nieuwe muziek van Rihanna al gehoord?

So much more

Er komt nog zó veel meer op Netflix in April, zie hieronder de Instagram post:

LEES OOK:

Beeld: La Casa de Papel, OCEAN’S 8

Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen