Netflix

Dit komt er op Netflix in februari

Februari is in zicht dat houdt in dat er weer nieuwe seizoenen, series en films op Netflix komen. Maar wat gaat de tweede maand van 2020 ons brengen? Hier een lijst met alle must-see’s die in februari op Netflix komen. You’re welcome!

The Twilight Saga – 1 februari

Op zaterdag kun je beginnen met bingen, want Twilight is weer terug van weggeweest! Vanaf 1 februari kun je alle delen van everyone’s favorite vampierenfilms bewonderen op Netflix.

Locke & Key – 7 februari

Over de nieuwe supernatural horror drama van Netflix hebben we al geschreven, tcomaar dat maakt het niet minder exciting! Deze serie gaat over 3 siblings die in hun nieuwe huis mysterieuze sleutels vinden, en daarnaast ook nog een evil demon achter zich aan krijgen. Durf jij de trailer te kijken?

To All The Boys: P.S. I Still Love You – 12 februari

Na het mega populaire eerste deel kunnen we over zo’n twee weken ein-de-lijk het tweede deel van To All The Boys kijken. Lana zit in een happy relatie, totdat ze opeens een liefdesbrief terugkrijgt van een old crush. En dit zorgt uiteraard voor wat drama… Bekijk de trailer hieronder:

I Feel Pretty – 19 februari

Deze film kwam in 2018 al uit, maar dat maakt ‘m zeker niet minder leuk. Amy Schumer speelt de onzekere Renee, die na een flinke val op haar hoofd gelooft dat ze de mooiste vrouw op aarde is. Haar nieuwe confidence geeft haar kracht, maar wat gebeurt er wanneer ze zich realiseert dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

I Am Not Okay With This – 26 februari

Deze serie zou de perfecte mix tussen Stranger Things, The End of The F*cking World en Sex Education moeten zijn. In I Am Not Okay With This struggled Syd met haar middelbareschooltijd, haar thuissituatie, haar seksualiteit én kan ze ook met haar mind mensen vermoorden. Yup, dat lees je goed! Helaas is er geen trailer van I Am Not Okay With This, maar de serie kun je wel al vanaf 26 februari bekijken.

All The Bright Places – 27 februari

All The Bright Places is een Netflix verfilming die gebaseerd is op een boek dat iedereen liet huilen. Finch en Violet hebben allebei een troubled leven gehad,  tot ze elkaar ontmoeten. Ze komen erachter dat de kleinste momentjes het meest kunnen betekenen, en dit leidt tot emotionele momenten.

Wil je alvast een voorproefje van alle films en series die in februari op Netflix komen? Bekijk dan dit overzicht.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @iamnotokaywiththis, @lockeandkey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen