netflix sex education

Dit komt er op Netflix in Januari

2020 Is aangebroken en dat houdt in dat we weer nieuwe seizoenen, series en films op Netflix gaan krijgen. Maar wat gaat de eerste maand van het nieuwe jaar ons brengen? Wij hebben een lijst klaar staan met alle nieuwe releases van Netflix voor deze maand!

Netflix agenda: Januari

MAMMA MIA! – 1 JANUARI

Is Mamma Mia jou favo film? Dan heb je geluk, want je kan hem nu constant opnieuw kijken op Netflix! Deze mega romantische drama film is begin deze maand te zien op Netflix. Bel je besties maar vast op voor een sing-along filmavond!

DRACULA – 4 JANUARI

Deze serie is speciaal voor alle horror en thriller fans. Het bekende verhaal over Dracula is nu te zien in de nieuwste Netflix-serie! De serie is geïnspireerd op de roman van Bram Stokers over bloederige moorden en de misdaden van een vampier.

ARES – 15 JANUARI

Ares is de eerste Nederlandstalige horror/thriller Netflix-serie. Twee vrienden, Rosa en Jacob, worden door een geheime studentengenootschap in Amsterdam uitgenodigd. Ze komen erachter dat Ares (de naam van het genootschap), veel rijkdom en macht met zich meebrengt, but everything comes with a price. Om bij Ares te mogen horen, moeten zij verschrikkelijke dingen doen, en het is niet allemaal onder gevaar…

SEX EDUCATION – 17 JANUARI

Heck yeah, het tweede deel van Sex Education komt onze kant op! Door middel van een very Mean Girls-like filmpje kwam het nieuws naar buiten. Uit de trailer kunnen we nog niet veel opmaken van wat er gaat gebeuren in het nieuwe seizoen, maar alle vaste personages zullen in ieder geval terugkeren. Wij zijn excited!

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA – 24 JANUARI

Er komt een derde seizoen van de serie Chilling Adventures of Sabrina! Voor wie deze serie niet kent, het verhaal gaat over de heks Sabrina die op haar zestiende verjaardag moet kiezen tussen twee werelden. In het tweede seizoen ontdekte Sabrina de dark side van het heksenleven. Na heel wat ellende en creepy demonen is het tweede seizoen tot zijn einde gekomen. Nu is het tijd voor een derde deel! Wat hierin gaat gebeuren is nog niet duidelijk… Mysterious! Helaas is er nog geen trailer van het derde seizoen en in de teaser kunnen we ook niet veel zien.

LEES OOK:

Beeld: Netflix Sex Education

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen