Netflix

Dit kun je in juni allemaal op Netflix zien

We zijn alweer bijna halverwege 2020! In juni gaat er veel veranderen en ook op Netflix. Dit komt er allemaal online in juni.

13 Reasons Why seizoen 4 – 5 juni

The final season van 13 Reasons Why is een feit. Tijdens dit seizoen bereiden de personages zich voor op hun diploma-uitreiking, maar voordat ze afscheid kunnen nemen staan ze voor de uitdaging om een gevaarlijk geheim te bewaren en moeten ze hartverscheurende keuzes maken die allesbepalend zijn voor hun toekomst.

Queer Eye seizoen 5 – 5 juni

De Fab 5 zijn back voor een vijfde seizoen van Queer Eye. Ook dit seizoen zit weer vol mooie, emotionele en grappige moment die je écht moet zien.

Reality Z – 10 juni

Ben jij fan van alle films en series waar zombies in voorkomen? Dan is Reality Z de juiste keuze voor jou. Deze Braziliaanse serie gaat over een zombie uitbraak in Rio de Janeiro tijdens een realityshow. Wat zal er gebeuren wanneer iedereen onderduikt? En was dit wel een slimme keuze…?

Dating Around seizoen 2 – 12 juni

In deze nieuwe datingshow van Netflix worden singles op een blinddate gestuurd. Sommige dates zijn mega awkward en andere juist superromantisch. Het is de perfecte bingewatch serie als je even niks te kijken hebt.

The Order seizoen 2 – 18 juni

Toen het eerste seizoen van The Order op Netflix kwam, was het meteen een hele hype. Iedereen wilde weten hoe het zou aflopen met Jack Morton en Alyssa Drake. Jammergenoeg heeft Netflix nog geen trailer of teaser gedropt voor het tweede seizoen, maar hieronder zie je een recap van het eerste seizoen.

The Politician seizoen 2 – 19 juni

Vorige zomer kwam de serie The Politician op Netflix en binnenkort kunnen we genieten van het tweede seizoen. De finale van seizoen 1 gaf ons al een kleine glimpse van wat er gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. We zagen hoe Payton Hobart president van de studentenraad wordt, maar in seizoen 2 komt er iets groters op zijn pad. Lukt het hem om senator in New York te worden? Hij moet het opnemen tegen politicus Dede Standish en haar chief of staff Hadassah Gold. En zullen Alice en Payton bij elkaar komen? Ook van deze serie is er nog geen trailer van het tweede seizoen, maar hier de trailer van seizoen 1 om je geheugen weer op te frissen.

Wist je dat CG! Ben Platt gesproken heeft over de serie? Check hier het interview!

Snow White & The Huntsman – 30 juni

Een bekend sprookje, maar met een mega twist: Snow White & The Huntsman gaan wij zeker kijken wanneer ‘ie op Netflix staat. Check hieronder de trailer.

LEES OOK:

Beeld: Universal en Netflix
Bron: Netflix NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen