Elite en Spider man

Dit komt er op Netflix in maart

Maart is aangebroken en dat betekent een hoop nieuwe seizoenen, series en films op Netflix! Wat gaat de derde maand van 2020 ons brengen? Hier een lijst met alle must-see’s die in maart op Netflix komen. You’re welcome!

Spider-man: far from home – 1 maart

Wie dol is op de actiefilms van Spider-Man heeft geluk. Vanaf gisteren staat er namelijk een nieuwe film voor je klaar! In Spider-Man: Far From Home moet Peter Parker, aka Spider-Man, vechten om de veiligheid van Europa. Hiervoor zal hij onder andere moeten samenwerken met de vijand. De film is niet alleen superspannend, maar je kunt ook twee uur lang genieten van hottie’s Tom Holland en Zendaya. Score!

Check hier nog meer actiefilms die zowel jij als je vriend leuk zullen vinden!

Élite seizoen 3 – 13 maart

Élite was meteen een wereldwijde hit toen de serie begin vorig jaar verscheen op Netflix. Al snel kwam er een vervolg op het eerste seizoen en nu komt er ook een derde seizoen aan! Élite gaat over leerlingen die aan hun bright futures werken. Ze maken zich op school klaar om de fortuinen en bedrijven van hun ouders over te nemen. Maar zoals in het eerste én tweede seizoen is gebleken: things aren’t always what they seem. Benieuwd naar de eerste spoilers? Check ze hier!

100 Humans – 13 maart

Hou jij ook zo van series als Love is Blind en The Circle? Dan zul je de serie 100 Humans ook erg leuk vinden! In deze nieuwe serie doen honderd mensen met verschillende achtergronden mee aan allerlei experimenten. Deze experimenten zullen antwoord geven op grote levensvragen, zoals ‘houdt een knap uiterlijk je uit de gevangenis? en ‘is er een goede manier om de wc te gebruiken?’. Benieuwd naar het antwoord? Vanaf 13 maart is de serie te zien, maar check hieronder alvast een voorproefje!

Benieuwd wat je in februari op Netflix gemist hebt? Check het hier!

John Wick: Chapter 3 – Parabellum – 16 maart

In deze film is huurmoordenaar John Wick op de vlucht. Hij heeft namelijk een bekend persoon vermoord en daarom staat er een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd. Huurmoordenaars van over de hele wereld zijn dan ook bereid om hem te pakken te krijgen. Nog zo’n lekkere actiefilm dus!

Wist je ook al dat er een Baby Driver deel 2 komt?

Boss Baby: Back in Business, seizoen 3 – 16 maart

Na het succes van de Boss Baby filmreeks heeft Dreamworks besloten om ook een serie ervan uit te brengen. Inmiddels zijn er al twee seizoenen uit, maar Netflix voegt daar in maart nu ook een derde aan toe. In de serie probeert de ‘volwassen’ baby een balans te vinden tussen zijn drukke business leven en zijn familie. Hier komen zoals gewoonlijk een hoop grappige momenten bij kijken!

Wist je dit al over de gratis proefperiode van Netflix?

The Letter For The King – 20 maart

Netflix komt deze maand ook met een nieuwe serie gebaseerd op een Nederlands boek! Het boek De Brief voor de Koning zal je vast wel bekend in de oren klinken. De serie gaat uit zes afleveringen bestaan waarin het verhaal van schildknaap Tiuri wordt verteld. Hij moet namelijk een geheime brief aan de koning bezorgen om het vernietigen van de wereld te voorkomen. In de serie zullen ook een aantal Nederlandse acteurs verschijnen. Benieuwd naar de trailer? Check ‘m hier!

Welke serie of film staat er op #1 op jouw bingewatch-lijstje?

LEES OOK:

Beeld: Spider-Man: Far From Home / Élite

Bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen