Too Hot to handle

Dit koppel van Too Hot To Handle is nog steeds samen IRL!

Als je het nog niet gehoord hebt, Too Hot To Handle is een nieuwe datingshow op Netflix en het is amazing. Mocht jij (net als wij) al het hele seizoen hebben afgekeken, dan heb je waarschijnlijk al gezien dat er één koppel vanaf het begin al naar elkaar toetrok. Het hele seizoen hebben de twee hun ups en downs gehad, maar bleven ondanks dat aan het einde bij elkaar.

De enige vraag die wij nog hadden was dan ook of ze twee nu – na al die maanden – nog steeds samen is.

 

WARNING, SPOILERS AHEAD!

 

Too Hot To Handle

We hebben het hier natuurlijk over Harry en Francesca! De show staat sinds vorige week online op Netflix en daarom is het logisch dat we op Instagram nog geen enkele foto van het stel konden vinden. De serie is rond mei 2019 opgenomen en alles moest natuurlijk topsecret blijven om geen spoilers voor de show te geven. Maar gelukkig is daar vandaag verandering in gekomen!

In de show hebben we gezien dat zowel Harry als Francesca hebben geleerd om een diepere band en relatie met elkaar op te bouwen. And so they did. De hele show konden we meegenieten van de ups en downs van het koppel, maar ook hebben we gezien hoeveel ze gegroeid zijn sinds het begin. Rond het einde van de show vroeg Francesca of Harry (die uit Australië komt btw) naar LA wil verhuizen voor haar. Waarop Harry natuurlijk niets anders dan ‘ja’ op kon zeggen.

Check hier alle deelnemers van THTH! 

Hints

We konden eerder al een paar hints vinden dat het stel nog steeds samen was, bijvoorbeeld dat zowel Harry als Francesca beiden in hun bio op Instagram ‘LA’ hadden staan én dat Harry opvallend veel foto’s maakte in Vancouver (en laat dat nou ook net de plaats zijn waar Francesca woont).

too hot to handle

too hot to handle

Relatie

Vandaag gaf Francesca dan eindelijk ons het verlossende woord, toen ze onderstaande foto op Instagram postte. In de caption staat: ‘always been you…@harryjowsey ❤️’ Ahw!

Had jij verwacht dat het koppel nog steeds samen zou zijn?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @harryjowsey en @francescafarago

Bron: Cosmopolitan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen