Ontwerp Zonder Titel (21)

Dit kun je in November allemaal op Netflix zien

January, February, quarantine, November. Het is alweer bijna November! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het alweer kerst… Een nieuwe maand betekent ook een nieuw aanbod aan films en series op Netflix. Haal de warme chocolademelk en je favo snacks maar alvast in huis, want met dit nieuwe bing material kom jij 100% niet meer van de bank (of je bed) af.

My Christmas Inn – 1 november

Jen Taylor werkt voor een reclamebedrijf in San Francisco en staat op het punt om promotie te maken. Haar leven krijgt ineens een onverwachtse wending wanneer haar tante sterft en ze ineens een herberg erft. Ze gaat naar Alaska om de herberg te bekijken en ontmoet daar de aantrekkelijke advocaat Steve Anderson. Jen zal een keuze moeten maken tussen de liefde en haar oude leven in San Francisco…

Magic Mike XXL – 1 november

Drie jaar later besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa om ook de handdoek in de ring te gooien, maar dan wel op hun manier! Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met Magic Mike.

Paranormal seizoen 1 – 5 november

Refaat Ismail is een hematoloog met een donker gevoel voor humor en begint te experimenteren met paranormale activiteiten. De serie is gebaseerd op de boeken van Ahmed Khaled Tawfik.

Check ook: Halloween komt eraan: check deze films en series op Netflix!

Undercover seizoen 2 – 8 november

Vanaf 8 november staan alle afleveringen van Undercover online op Netflix. Het vervolg speelt zich een jaar na het eerste seizoen af. Kim de Rooij werkt inmiddels voor een mensenrechtenorganisatie en Bob is nog steeds een agent. Ze komen op het spoor van de El Dorado Ranch, een manege in het Belgische achterland van waaruit illegale wapens naar Syrië worden verhandeld. Bob gaat daar als undercover agent naartoe en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger. Ondertussen zit Ferry Bouman in de gevangenis om de ware indentiteit van undercoveragenten Bob en Kim te vinden…

Almost Christmas – 11 november

Walter is het hoofd van een Afro-Amerikaanse familie en vraagt aan hen een speciaal cadeau tijdens de feestdagen: geen ruzie met elkaar maken dit jaar! Als het de familie van Walter lukt om zijn wens in vervulling te laten gaan en vijf dagen zonder ruzie door kunnen brengen zal er een wonder plaatsvinden…

Jingle Jangle: A Christmas Journey – 13 november

In deze film volgen we het leven van de wonderbaarlijke speelgoedmaker Jeronicus Jangle, die de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Als blijkt dat zijn meest vertrouwde leerling achter de diefstal zit, doen Jeronicus en zijn kleindochter er alles aan de magie weer terug te vinden.

The Crown seizoen 4 – 15 november

Het is alweer het vierde seizoen van The Crown en dit keer speelt het verhaal zich af in de zeventig en tachtiger jaren. In deze tijd vonden er grote veranderingen plaats in het koningshuis. De schijnwerpers stonden toen gericht op prins Charles en dus ook op zijn relatie met prinses Diana, die in het vierde seizoen ook te zien is, inclusief hun huwelijk. In seizoen drie lag de focus vooral op Harold Wilson, maar in seizoen vier wordt dit verschoven naar de vrouwelijke premier Margaret Thatcher.

The princess switch: switched again – 19 november

Who doesn’t love The Princess Switch? In het tweede deel komt hertogin Margaret onverwachts op de troon van Montenaro terecht, terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy, doet er alles aan om de twee weer bij elkaar te brengen. Of dit zonder slag of stoot gaat? Zeker niet…

Helaas is er van deze film nog geen trailer, maar om alvast in de stemming te komen zie je hier de trailer van deel 1.

Shawn Mendes: In Wonder – 23 november

In Wonder volgt de reis van Shawn naar zelfontdekking, na zware fysieke en emotionele eisen in zijn laatste wereldtour. De documentaire is een oprechte blik in het leven van een songwriter en performer die worstelt met de druk van bekend zijn en opgroeit, terwijl de wereld toekijkt.

De docu gaat voornamelijk over Shawn’s reis naar succes en volgt zijn laatste tour, maar laat ook een hoop beelden zien uit zijn privéleven. Zowel thuis, als tijdens zijn reis door Noord en Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië. We volgen hem van kleine peuter tot wereldwijde superster.

Check ook: De liedjes op het nieuwe album van Shawn Mendes gaan over déze lover

The Christmas Chronicles – 25 november

Als je deel één hebt gezien, dan weet je hoe leuk deze film is. Twee jaar nadat Kate en Teddy Pierce samen met de kerstman kerst hebben gered, is er veel veranderd. Kate is inmiddels een puber die het niet eens is met de nieuwe samenstelling van haar gezin. Ze besluit weg te lopen, maar krijgt te maken met een schurk die dreigt de Noordpool te verwoesten. Kerst moet dus opnieuw gered worden!

LEES OOK:

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen