Netflix

Dit kun je in september allemaal op Netflix zien

We moeten er nog niet aan denken, maar volgende week is het alweer september. Om de pijn dat de herfst bijna begint iets te verzachten, delen we weer een hele Netflix-lijst aan films en series voor je die je in september op de streamingdienst kunt zien.

4 september – Away

Away speelt zich af in de toekomst waar een bemand ruimtevaartuig naar Mars gestuurd wordt. Voor deze belangrijke missie wordt er een team van alleen de beste astronauten van over de hele wereld samengesteld. Als alles volgens plan verloopt, zullen ze drie jaar weg zijn van huis én van de mensen van wie ze houden. Tijdens de lange reis worden zowel hun relaties op aarde als die in de ruimte op de proef gesteld, terwijl ze proberen te overleven en het belangrijkste doel van de mensheid najagen en de wereld meekijkt.

4 september – I’m thinking of ending things

De psychologische horrorfilm I’m Thinking of Ending Things is gebaseerd op het boek van Iain Reid. Als Buckley aankomt bij de ouders van haar vriendje denkt ze er eigenlijk al aan om de relatie te verbreken, maar ze heeft de woorden nog niet hardop uit durven spreken. Bij de ouders lijkt het erop alsof er rare dingen aan de hand zijn en Buckley begint te twijfelen aan haar omgeving en haar mentale gezondheid.

6 september – Undercover seizoen 2

Rechercheur Bob is toe aan zij volgende klus: de illegale wapenhandel van België naar Syrië onthullen. Een geheel andere taak dan in seizoen 1. Ondertussen zal Ferry zijn handlangers vanuit de gevangenis instructies geven om Bob en Kim terug te pakken. 

10 september – Julie and the Phentoms

Julie is een tiener die haar passie voor muziek en het leven vindt wanneer ze een drietal geesten, de Phanthoms, helpt om de band te worden die ze nooit konden zijn.

11 septemeber – The Duchess

Katherine is een alleenstaande moeder die balans probeert te vinden tussen haar carrière, haar tienerdochter en de relatie haar vriend. En of dit nog niet genoeg was om mee te dealen: Katherine overweegt om zwanger te worden van haar ex.

16 september – Sing On! USA

Sing On! Germany en Spain konden we al zien op Netflix, maar vanaf 16 september is ook de karaokewedstrijd Sing On! USA te zien.

Oh no… Netflix cancelt nieuwe seizoenen van ‘The Society’ en ‘I Am Not Okay With This’

23 september – Enola Holmes

De nieuwe Netflix Original vertelt het verhaal van Enola Holmes, het kleine zusje van de beroemde detective Sherlock Holmes. Wanneer ze ontdekt dat haar moeder vermist is, gaat ze zelf naar haar op zoek en komt haar inner detective talent naar boven.

27 september – Jane The Virgin, seizoen 5

EINDELIJK! Het vijfde seizoen van Jane The Virgin. We kunnen vanaf 27 september eindelijk verder kijken hoe het verder gaat met Jane en haar loved ones! En na de laatste aflevering van seizoen 4 zijn we heel erg benieuwd wat het vijfde seizoen van Jane The Virgin in petto heeft…

Ben jij slecht in het kiezen van een film of serie? Netflix test nu de ‘shuffleknop

29 september – Charlie’s Angels

De film gaat over drie vrouwelijke detectives (Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska) die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij alles op alles om de wereld te redden!

LEES OOK:

Beeld & bron: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen