netflix

Dit kun je verwachten op Netflix in December

De laatste maand van het jaar is inmiddels aangebroken en dat betekent dat er weer heel wat nieuwe films en series verschijnen op Netflix. Klaar om jouw bingewatch-lijstje voor de kerstvakantie in te vullen?

Netflix agenda: December

 

Home for Christmas – 5 December

Johanne, de eeuwig vrijgezel,  is het zat om kritiek op haar relatiestatus te krijgen en gaat daarom 24 dagen op zoek naar een vriendje die ze met kerst mee naar huis kan nemen. De zes-delige serie is vanaf 5 december te zien op Netflix.

 

V Wars – 5 December

In deze serie heerst een mysterieus virus waardoor mensen in bloeddorstige wezens veranderen. Hierdoor breekt er een vampierenoorlog uit. Ian Somerhalder speelt de rol van Dr. Luther Swann. Hij komt tegenover zijn beste vriend te staan die een krachtige vampierleider is. Ondanks de wrede moorden die er gepleegd worden moet hij, samen met de anderen, de boel in bedwang proberen te houden.

 

A Christmas Prince the royal baby – 5 December

Het is Christmastime in Aldovia – en een royal baby is onderweg! Amber en Richard verwelkomen royals van een faraway kingdom om een oude wapenstilstand te vernieuwen. Maar wanneer een onbetaalbaar 600-jaar oud verdrag verdwijnt, wordt de vrede in gevaar gebracht en bedreigt een oude vloek de familie!

 

Bekijk hier het lijstje met nóg meer kerstfilms die je op Netflix kunt zien.

 

Kung Fu Panda 3 – 10 December

Er staan al heel wat Kung Fu Panda films en series op Netflix en nu wordt het tijd voor deel 3! Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht – hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

 

6 Underground – 13 December

Zes miljardairs komen met een bijzonder plan: ze doen alle zes alsof ze dood gaan, om een elite groep te worden die het heft in eigen hand neemt om de strijd aan te gaan met beruchte criminelen.

 

You seizoen 2 – 26 December

You keert deze maand terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. In het eerste seizoen zagen we hoe Joe Goldberg stapelverliefd werd op Guinevere Beck. Al snel veranderde zijn verliefdheid in een obsessie die de schrijfster uiteindelijk fataal werd. In het tweede seizoen hoopt Joe zijn verleden achter zich te laten en verhuist hij naar Hollywood, Los Angeles, maar daar blijkt al snel dat het verleden hem blijft achtervolgen. Naast Guinevere, maakte hij in het eerste seizoen nóg een slachtoffer: Peach. Haar familie rust niet voordat ze weten wat er met Peach is gebeurd…

Welke film of serie wil jij het liefste zien?

 

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @younetflix 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen