Dit mag Meghan Markle niet meer nu ze lid is van de royal fam - CosmoGIRL

Dit mag Meghan Markle niet meer now she married Harry

Wie dacht dat Meghan Markle a fairtytale life leeft nu ze getrouwd is met Prince Harry, heeft het mis. Nou ja, niet helemáál mis… want het klinkt allemaal behoorlijk Princess Diariesish. Maar bij een leven als Britse royal komt meer kijken dan kroontjes dragen en zwaaien in prachtige jurken. Lid zijn van de Britse royal fam comes with a. lot. of. rules. Dit mag Meghan allemaal niet meer doen nu ze de Duchess of Sussex is:

 

Selfies maken

Queen Elizabeth schijnt niet zo’n fan te zijn van selfies. Ze zou oogcontact missen als fans met hun rug naar de royal family staan om een foto met ze te maken. No more selfies maken of posten dus.

 

Social media-kanalen bijhouden

Meghan mag niet alleen geen selfies meer maken, ze mag helemaal geen socialmedia-accounts meer hebben. In haar Suits-periode trakteerde ze fans regelmatig op nieuwe posts, maar when things got serious met Harry kwam daar snel verandering in. Inmiddels heeft ze al haar kanalen – inclusief haar eigen lifestyleblog The Tig – offline gehaald. Maar niet getreurd, je kunt haar en Harry (+Will & Kate) volgen via @KensingtonRoyal.

 

Benen kruisen

Weleens gehoord van de Duchess Slant? Zo wordt de houding genoemd waarin prinsessen vaak zitten (om inkijk te voorkomen). Altijd met hun knieën strak tegen elkaar en de benen een beetje schuin. Enkels kruisen mag wel.

 

Benen showen

Al heeft Meghan nog zulke prachtige benen, haar minirokjes- en jurkjes kan ze wegdoen (wij weten nog wel een adresje…). Koningin Elizabeth ziet namelijk liever geen knieën. O, en leden van de koninklijke familie moeten altijd een huidkleurige panty aan.

Eh, maar ze droeg toch geen panty of kousen op de verlovingsfoto’s? Nope, daarmee brak ze dus eigenlijk keihard de regels.

 

Felle of donkere nagellak dragen

Glitternagellak mag trouwens ook niet. Houdt de queen niet van. Nudekleuren mogen wel. Favoriet van de Koningin? ‘Ballet Slippers’ van Essie, zeggen ze.

 

Sleehakken dragen

Het mág wel, maar liever niet in het bijzijn van Queen Elizabeth. Reden? Ze zou ze afschuwelijk vinden.

 

Handtekeningen uitdelen

Op zich best logisch dat ze niet meer zomaar haar handtekening aan fans mag geven; de kans op vervalsing is te groot.

 

Stemmen

Het is niet verboden om te stemmen, maar het is een soort traditie dat de royals zich niet uitlaten over hun politieke voorkeur.

 

Soloshopping

Of solo anything, for that matter. Ze kan nergens meer heen zonder beveiligers.

 

Eten of slapen voordat de Queen dat doet

Een van de oudste regels: tijdens een diner met de koningin begin je niet met eten voordat zij is begonnen. En logeert Meghan bij haar schoonoma? Dan mag ze pas naar bed whenever the queen calls it a night.

Got that, Meg?

Wij vinden het nogal wat. Gelukkig krijgt ze een beetje hulp. De koningin heeft haar op een zes maanden durende Duchess-cursus gezet. Told you, véry Princess Diaries-ish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen