Film

Dít komt er allemaal in de bioscoop in 2020

Van Doolittle tot Onze Jongens, voor iedereen komt er in 2020 wel een toffe film uit. Pak je agenda er maar vast bij, want wij hebben voor jou de beste films van dit jaar op een rijtje gezet!

Januari

Dolittle – 17 januari
Pratende dieren en Robert Downey Jr., what more could you ask for? Deze cute fantasiefilm komt al snel uit, dus reserveer snel seats voor jou en al je besties.

Gretel & Hansel – 30 januari
Het sprookje Hans en Grietje ken je vast, maar deze film is something different: er zit namelijk een vreselijke horror twist in. Durf jij het aan?

Bekijk hier de trailer voor Gretel & Hansel!

Februari

Birds of Prey – 6 februari
Harley Quinn broke up met haar voormalige boyfriend Joker. In deze film zie je de effecten daarvan én laat Harley zien hoe je een meisje uit de handen van een gevaarlijke gangster redt.

Sonic the Hedgehog – 12 februari
Er was nogal gedoe rondom deze film, omdat fans vonden dat de eerste versie van Sonic er, zacht gezegd, awful uitzag. Gelukkig hebben de makers Sonic een make-over gegeven en kan hij nu weer schitteren op het witte doek.

Fantasy Island – 13 februari

Vijf lucky winnaars worden naar Fantasy Island gevlogen, waar wordt beloofd dat hun grootste fantasie werkelijkheid wordt. Waar de ene fantaseert over een ‘do-over’ in life, wil de ander wraak op een meisje die haar vroeger pestte. Op het luxe eiland zorgt Mr. Roarke ervoor dat deze fantasieën uitkomen, maar ze zijn een stuk echter dan de winnaars hadden gedacht. Hun fantasieën zullen veranderen in nachtmerries en de gasten moeten het mysterie van het eiland oplossen om te ontsnappen aan de dood. Creepy!

Maart

Onward  – 4 maart
Deze nieuwe Disneyfilm gaat over twee elvenbroertjes die, na het verlies van hun vader, alleen nog de benen van hun vader terug hebben kunnen toveren voor 24 uur. Om bovenste helft van hun vader te laten verschijnen om hem nog één keer te kunnen zien, moeten de broertjes op zoek naar het laatste greintje magie in hun wereld.

A Quiet Place part II – 19 maart
Na het huiveringwekkende eerste deel van A Quiet Place, komt er in maart een tweede deel. In dit deel volgen we de personages die nog over zijn gebleven – how are they going to survive?

Mulan – 27 maart
De film we’ve all been waiting for! Dit is de live-action versie van de tekenfilm Mulan uit 1998. Met een perfecte cast en hopelijk alle originele liedjes, moet deze film well the greatest of all zijn.

April

The New Mutants – 8 april
Een horrorfilm, maar dan met superhelden. Vijf jonge mutanten gaan de strijd aan tegen een instantie die ze opsloot tegen hun wil in om zichzelf te redden. De perfecte mix als je van actie en enge dingen houdt!

Black Widow – 29 april
In eerdere Marvel films zagen we wat Black Widow allemaal heeft gedaan, maar we weten vrij weinig over haar verleden. De superheldin krijgt gelukkig haar eigen film waarin haar verleden aan bod komt, so we can’t wait!

Mei

SCOOB! – 13 mei
Scooby-Doo kennen we allemaal wel. In deze schattige animatiefilm zien we hoe Scooby-Doo zijn vrienden Shaggy, Fred, Daphne en Velma ontmoette en samen hun grootste challenge ever onder ogen komen.

The Woman in The Window – 14 mei
In deze spannende thriller volg je Anna Fox, een vrouw die haar woning bijna nooit verlaat. Naast wijn drinken en oude films bekijken, begluurt ze soms ook wel eens haar nieuwe overburen. Op een avond kijkt Anna door het raam naar de buren en ziet ze iets wat ze niet had mogen zien. Haar wereld stort in, want wat is echt en wat is verzonnen?

Juni

Wonder Woman 1984 – 4 juni
Iedereens favoriete superheldin is back! Deze keer om haar gloednieuwe vijanden Max Lord en The Cheetah te verslaan. Girlpower!

Benieuwd naar de trailer voor Wonder Woman 1984? Bekijk ‘m hier.

Soul – 17 juni
Joe Gardner is een muziekleraar en jazzmuzikant. Op een dag krijgt hij de kans om een opening act te doen in een bekende Jazzclub, maar door een ongeluk raakt Joe’s ziel los van zijn lichaam en wordt hij naar de ‘You Seminar’ gestuurd. Hier worden zielen getraind voordat ze het lichaam van een baby in kunnen. Eenmaal daar ontmoet Joe 22 (ja, dit is een naam), een lost soul die hij moet trainen voordat het te laat is voor hen beiden.

Juli

In the Heights – 2 juli
In the Heights is een inspirerende musicalfilm over het waarmaken van je dromen. Usnavi spaart elke cent die hij verdient op terwijl hij hoopt en fantaseert over een beter leven. En dit terwijl hij en andere personages zingen en rappen over hun dromen. Een echte aanrader!

Jungle Cruise – 24 juli
Nog een Disney film! Deze film is geïnspireerd op de populaire attractie in Disneyland Californië. Samen gaan Dwayne Johnson en Emily Blunt op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken.

De tweede helft van 2020

Er is helaas nog niet veel bekend over de films die uitkomen in de tweede helft van 2020. Wat we wel kunnen verklappen, is dat je sowieso het derde deel van Fantastic Beasts and Where to Find Them kunt verwachten en dat Avatar 2 ook op de planning staat voor december dit jaar!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @mulan, @pixaronward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen