Netflix

Dit staat er voor augustus op de Netflix-agenda

Een nieuwe maand betekent weer nieuwe films en series op Netflix en voor augustus staan er heel wat binge materiaal op de planning!

1 augustus – Bumblebee

De film begint in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein badplaatsje in Californië. Charlie (Hailee Steinfeld!), een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee en er ontstaat een bijzondere vriendschap.

5 augustus – UNBREAKABLE KIMMY SCHMIDT: KIMMY VS. THE REVEREND

Deze Netflix-special is vanaf 5 augustus te zien op de streamingdienst en neemt ons mee in het proces van Kimmy’s trouwdag. Dat gaat natuurlijk niet zonder drama en avontuur.

6 augustus – The rain seizoen 3

Het derde seizoen van The Rain is volgende week te zien op Netflix en zien we hoe het verdergaat met de aarde die het slachtoffer is geworden van een biologische catastrofe.

7 augustus – Selling Sunset: seizoen 3

We kunnen eindelijk weer kijken naar onze favoriete makelaars! Ready for some glitter, glamour, drama? 

7 augustus – Alta Mar, seizoen 3

Fan van Spaanse series? Dan word je vast heel blij van het nieuws dat het derde seizoen van Alta Mar vanaf 7 augustus op Netflix staat!

Wist je al dat er een vijfde seizoen van La Casa de Papel in de maak is?!

14 augustus – Teenage Bounty Hunters

In deze film gaan tweelingzussen Blair en Sterling op zoek naar een balans tussen het tienerleven op een Christelijke eliteschool en een onwaarschijnlijke nieuwe carrière als bounty hunters.

20 augustus – A Star is Born

 Star is Born is één van de lievelingsfilms van de CG!-redactie. Romantiek, drama, muziek en twee fantastische acteurs zijn voor ons de juiste ingrediënten voor de perfecte film. Het liefst kijken we A Star is Born over and over again, en dankzij Netflix gaan we dit ook zeker doen!

21 augustus – Lucifer, seizoen 5 – Deel 1

De knappe devil komt terug met nieuwe afleveringen over zijn avonturen en liefdesleven.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen