Temptation Island zach Simone ongeluk cosmogirl

Dit verdienen Temptation Island-deelnemers met het bijwonen van een feestje

Het staat vast al met grote letters in je agenda: morgen begint (eindelijk) Temptation Island weer! Hier op de redactie gaat het al weken nergens anders meer over. En terwijl we zojuist (alweer) uitvoerig alle deelnemers bespraken, vroegen we ons af wat ze eigenlijk verdienen als de nieuwbakken BN’ers op komen draven op feestjes en partijen.

Populair

Nou, daar geeft Gilles Gobin van Star Entertainment in het Belgische blad Dag Allemaal het antwoord op. Hou je vast: de deelnemers van dit jaar krijgen 475 euro per persoon voor anderhalf tot twee uur aanwezigheid! ‘De vraagprijs is voor elke deelnemer, ongeacht zijn of haar toekomstige populariteit, hetzelfde’, vertelt hij. ‘Maar niet alle deelnemers kunnen samen geboekt worden, omdat ze bijvoorbeeld inmiddels uit elkaar zijn of om de spanning erin te houden en niets te verklappen.’ (gelukkig waren we nog niet nieuwsgierig… Is het al donderdagavond 20:30?!?!)

Minder

De deelnemers van vorig jaar kregen overigens iets minder, namelijk 450 euro. Maar goed, ook dat verdienden wij nog niet eens in een hele maand met ons bijbaantje…

 

Lees ook: ER IS WÉÉR EEN NIEUWE TRAILER VAN MAMMA MIA 2 UITGEBRACHT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen