dit verdient de cast van 13 reasons why per aflevering

Dit verdient de cast van 13 Reasons Why per aflevering

De serie 13 Reasons Why is zo populair dat de cast een flinke loonsverhoging heeft gekregen of nouja, afgedwongen. Wil je weten wat  bijvoorbeeld Dylan Minette nu verdient? Read on!

 

Dylan Minette verdient wel lekker

De cast heeft zelf om een verhoging aan Netflix gevraagd, voordat ze met de opnames van seizoen 3 begonnen. Echt vlak voor, want het filmen begon al bijna en de productie had bijna vertraging opgelopen. Wat de cast dan nu per episode verdient? Dylan Minnette (Clay in de serie) is koploper, hij verdient $200.000 per aflevering. PER aflevering inderdaad. En de rest van de cast? Die hebben ook geen klagen, die zitten op een salaris van $135.000 per aflevering. Als er een vierde seizoen komt, krijgen zij een verhoging, waardoor ze op $150.000 komen. Wat ze in de eerste seizoenen verdienden? De cast tussen de $20.000 en $60,000 en Dylan volgens Deadline $80.000. Niet verkeerd!

 

Wanneer begint seizoen 3?

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 3 op Netflix zal verschijnen. Seizoen 1 kwam in maart 2017 en seizoen 2 in mei 2018. We verwachten dat 13 Reasons Why seizoen 3 dus anytime soon kan komen! Ben jij een echte fan? Test dan je kennis met onze 13 Reasons Why quiz. Alles wat je over het nieuwe seizoen moet weten vind je in deze video:

 

Lees ook:

Bron beeld: Netflix & Seventeen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen