Ontwerp Zonder Titel (28) Kopie

Dit verschijnt er in november allemaal op Disney +

Het is alweer bijna november en een nieuwe maand betekent ook weer een nieuw aanbod aan films en series op Disney +! Haal de warme chocolademelk en je favo snacks maar alvast in huis, want met dit nieuwe bingemateriaal kom jij 100% niet meer van de bank (of je bed) af.

Kruimeltje – 6 november

In de winter van 1921 zwerft de tienjarige Kruimeltje door de straten van Rotterdam. Hij moet grotendeels voor zichzelf zorgen aangezien hij geen ouders, broers of zussen meer heeft en met zijn pleegmoeder, vrouw Koster, kan hij niet zo goed opschieten. Hij wordt door haar de straat op gestuurd om geld te verdienen en mag pas weer naar binnen als hij geld heeft verdiend. Hierdoor is Kruimeltje een boefje geworden, maar blijft hopen dat zijn vader ooit op een dag zal terugkomen om voor hem te zorgen.

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn – 6 november

In het vervolg van de klassieker Kruimeltje, is hij weer herenigd met zijn ouders. Hij is nu geen arm straatjongetje meer, maar woont met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hij is uiteraard heel blij om weer bij zijn ouders te wonen, maar het is ook wel saai op het landgoed… Hij besluit om weg te lopen samen met zijn hond Moor, maar wanneer hij onderweg is naar de stad wordt hij tegengehouden door Anna en worden ze allebei ontvoerd.

Check ook: Dit kun je in November allemaal op Netflix zien

Mr. Popper’s Penguins – 13 november

Thomas Popper (Jim Carrey) is een succesvolle projectontwikkelaar in New York, maar door zijn werk heeft hij nog maar weinig contact met zijn gezin. Dit verandert allemaal wanneer zijn avontuurlijke vader hem een pinguïn nalaat. Door een misverstand krijgt Thomas er zelfs nog vijf pinguïns bij, die letterlijk zijn leven op z’n kop zetten.

Inside Pixar – 13 november

Deze nieuwe documentairereeks zit vol met persoonlijke en filmische verhalen en geeft een kijkje achter de schermen bij Pixar Animation Studios. Pixar Animation Studios maakt veel grote films, zoals Toy Story, Finding Nemo, Monsters Inc., The Incredibles, Coco, Onward en Soul.

The Greatest Showman – 20 november

The Greatest Showman is musical movie goals, en geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum. Grote kans dat die naam je niet veel zegt, maar P.T. was in de jaren 1800 een legend. Met niets in zijn bezit, wist hij zich te ontwikkelen tot het geniale brein achter ‘de grootste show ter wereld’. Hoe? Door mensen die zo uniek, apart of anders zijn, dat ze niet geaccepteerd worden door de samenleving, te laten shinen in één grote, geweldige voorstelling. De showbusiness ontstond en P.T. werd het levende bewijs dat de gekste droom werkelijkheid kan worden. Ook Zack Efron en Zendaya komen erin voor!

(The Greatest Showman is bovendien één van de favoriete films van CG!’s hoofdredacteur Ivana!)

Once Upon A Time (seizoen 1 t/m 7) – 27 november

Once upon a time was er een boze koningin die het huwelijk van Sneeuwwitje en Prince Charming verstoorde door een vloek uit te spreken over elk sprookjesfiguur dat er bestaat. Als gevolg hiervan worden alle sprookjesfiguren getransporteerd naar de wereld zoals we die nu kennen in het plaatsje Storybrooke. Ze herinneren zich niets meer van hun leven als sprookjesfiguur en weten zelfs niet meer wie ze zijn!

De jonge Henry Mills woont ook in Storybrooke, maar hij weet secretly af van de vloek en wilt de sprookjesfiguren redden. Dit doet hij door Emma Swan naar Storybrooke te halen. Alle hoop is gevestigd op Emma, maar is zij wel de juiste persoon om de sprookjesfiguren te redden?

Alle zeven seizoenen van Once Upon A Time verschijnen op Disney+, dus genoeg om te kijken!

Black Beauty – 27 november (première)

‘Black Beauty’ is een wilde mustang, die vrij in het westen van Amerika geboren is. Wanneer ze gevangen wordt genomen en weggehaald wordt bij haar familie, vindt ze een lotgenoot. De 17-jarige Jo Green is ook haar ouders verloren en samen bouwen ze een liefdevolle relatie op die ze allebei ruimte geeft voor het helen van hun wonden.

Er is helaas nog geen trailer uitgekomen.

Black Beauty Disney Plus

LEES OOK:

Bron: Disneyplusser|Beeld: Film covers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen