Zoe Sugg & Alfie Deyes

Dit is hoeveel Zoella écht verdient

Dat Zoella veel cash binnen sleept, hoeven we je niet meer te vertellen. Ze heeft meer dan 12 miljoen volgers op YouTube, een eigen beauty & accessoires collectie, een succesvolle boekenreeks en ze woont in een kast van een huis, samen met haar boyfriend Alfie Deyes. (Die bijna net zo succesvol is als Zoe.)

Safe to say dat alles op Zoe’s pad verandert in goud. Dus nu horen we je denken, wat zou dat allemaal in het laatje brengen? Nou, lieve meiden, daar hebben we nu het antwoord op. Klaar voor? Komt-ie.

Volgens de laatste geruchten verdient Zoella maar liefst £50.000 per maand. 50. Duizend. Per. Maand. Laat dat maar even op je inwerken.

Totale vermogen

Het Britse Spears magazine schat haar totale vermogen nu op £2.5 miljoen. En dan te bedenken dat haar kanalen, collecties en sponsordeals alleen nog maar groter worden. Dude

Natuurlijk zijn we supertrots op born to lead babe Zoe, en is zij het levende bewijs dat je wildste dromen werkelijkheid kunnen worden. Zolang je maar in jezelf blijft geloven ;-).

En nu gaan wij weer verder met de orde van de dag: uitrekenen hoeveel cappuccino’s to go we nog kunnen betalen met het bedrag dat op onze bankrekening staat. Hint: niet meer dan 10. (En met 10 bedoelen we 5. K.)

Lees ook: Esmée, hoofdredacteur CG!, bij Koffietijd!

Fotografie: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen