PLL fans niet langer getreurd, er komt een spin-off aan van de serie met de naam Pretty Little Liars: The Perfectionists. De serie is gebaseerd op het boek van Sara Shepard, die ook de Pretty Little Liars reeks zelf op haar naam heeft. Dat belooft dus wat!

Dit is wat we verder weten:

Sasha Pieterse (Ali) en Janel Parrish (Mona) zullen hun originele rollen weer vervullen in de pilot van de nieuwe serie.

– Televisienetwerk Freeform zei dit over het plot: ‘In de stad Beacon Heights lijkt alles perfect, van de topuniversiteit tot de overijverige bewoners. Maar niets is wat het lijkt. De stress om altijd maar perfect te zijn, leidt tot de eerste moord in de stad. Achter elke Perfectionist schuilt een geheim, een leugen en een benodigd alibi.

– Als we naar de boeken kijken, gaat het over vijf perfectionisten (Ava, Caitlin, Julie, Mackenzie en Parker) die een ding gemeen hebben: ze haten allemaal dezelfde jongen, Nolan Hotchkiss. Wanneer ze erachter komen dat hij elk van hen gekwetst heeft, maken ze een plan om wraak op hem te nemen.

– Er werd eerder een spin-offserie gemaakt van PLL, met de naam Ravenswood, deze werd na een seizoen gestopt.

– Mensen gaan er voor nu vanuit dat Ali en Mona teachers worden op Beacon Heights college.

– Wij vragen ons nog één ding af: waar is Allisons verloofde Emily?!

 

DOE DE QUIZ: Hoe ver ga jij voor je vrienden?

Beeld: Freeform