Demi Lovato

Dít weten we over de boyfriend van Demi Lovato

Misschien heb je het voorbij zien komen, maar misschien ook niet: vorige week woensdag heeft Demi Lovato bekend gemaakt dat ze aan het daten is en ook met wíe. Of course hebben wij even research gedaan, dus als je benieuwd bent naar Demi’s nieuwe lover: read on!

1. Zijn naam is Austin Wilson

Misschien komt de naam ‘Wilson’ je bekend voor. Zijn vader, George Wilson, is namelijk een heel bekende skateboarder in de USA. George Wilson heeft na zijn skate-board fase een flinke carrièreswitch gemaakt: hij designt nu namelijk jeans voor modemerken zoals Stussy en Evisu.

2. Hij heeft tattoos

Ja, oké, dat was misschien al duidelijk door de foto die hieronder. Als je een beetje z’n shirt in spiekt, kun je ook zien dat niet alleen zijn armen onder de inkt zitten… 👀

3. Hij doet modellenwerk

We zijn het er allemaal over eens dat Austin er niet slecht uit ziet, right? Zijn Instagram en zijn werk als model bewijzen dat maar weer.

4. Thomas Trussell was een mutual friend

Thomas Trussel, een vriend van Demi én Austin, is afgelopen oktober helaas overleden aan een overdosis. Speciaal voor Thomas heeft Demi een ‘T’ op haar onderarm laten tattoëren. Er zijn rumors dat het overlijden van Thomas, Demi en Austin bij elkaar heeft gebracht.

5. Zijn sterrenbeeld is Tweelingen

Op Instagram staat dat Austins verjaardag de 25ste van mei is. Dit betekent dat Demi twee jaar ouder dan hij is (ze is 27 jaar jong), maar ook dat zijn sterrenbeeld Gemini is. Dat wordt oppassen voor Demi…

6. Austin heeft een ander meisje geghost

Niemand weet 100% zeker of dit waar is, maar er gaat wel een hééle juicy screenshot van een tweet rond. In de tweet claimt een Instagram-model dat Austin haar heeft geditcht voor Demi Lovato. De tweet zou geplaatst zijn op 13 november 2019, maar is nu niet meer te vinden op het account van het meisje (Jill). Dit is niet het enige vreemde, want áls dit waar is, was Austin al in contact met Demi terwijl hij Jill nog sprak. Daarnaast volgt hij haar nog op Instagram. Hmm… Something smells fishy.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @austingwilson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen