We hebben het al eerder gehad over Taylors strijd met Scooter Braun en wat dat voor gevolgen had voor haar documentaire die eraan zit te komen. Na Tay’s call for help, hoorden we niets meer over de docu zelf. Zelfs niet ná het oplossen van de strijd. Maar daar blijkt nu toch verandering in te zijn gekomen. Wij vertellen je all the deets over Taylors aankomende documentaire!

Taylor Swift: Miss Americana

Dát is de naam van de docu over Taylors leven. De documentaire geeft een intiem en persoonlijk beeld over hoe het eraan toegaat in het leven van Taylor Swift en onthult veel over haar op een emotionele manier. Je ziet hoe Taylor haar rol als zangeres en songwriter compleet omarmt en wij vinden nothing more inspiring dan dat.

Misschien krijgen we ook wel een sneak-peek in haar privé leven, en het feit dat haar moeder al jaren worstelt met kanker.

Netflix

De documentaire over T Swizzle’s leven zal op 31 januari in première gaat op het Sundance Film Festival en te zien zijn in een aantal bioscopen en op Netflix. Maak maar alvast maar een countdown!

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @taylorswift