celebs rijk cosmogirl

Dit zijn de 10 rijkste celebs

Hier op de CG!-redactie waren we net aan het fantaseren over wat we zouden doen met 10.000 euro. Nou, voor deze celebs is dat kleingeld. Dit zijn de rijkste celebs van de States.

10. Drake

Volgens Forbes is Drake de meest beluisterde artiest van dit moment. In 2017 werden zijn liedjes in totaal vijf miljard keer gestreamd. Dit levert hem zo’n 47 miljoen dollar op. As we speak is hij op tournee met Migos en wij gokken dat dat zijn bankrekening nog een beetje verder spekt.

 

9. Lady Gaga

She’s giving us a million reasons om een beetje jaloers te zijn op haar banksaldo. Ze zou zo’n 50 miljoen waard zijn.

 

8. The Weeknd

Met zijn muziek, deals met Puma, H&M en Bacardi en alles wat hij nog meer doet, heeft hij inmiddels zo’n 57 miljoen dollar verdiend.

 

7. Katy Perry

Het schijnt dat ze twintig miljoen dollar kreeg voor jureren in American Idol. Vind je dat al veel? Ze kreeg meer dan een miljoen per avond voor haar 80(!) Witness: The Tour-shows. You do the math...

 

6. Ed Sheeran

Ed Sheeran is een van de bestbetaalde muzikanten on earth right now. Het verbaast ons dus niets dat hij zo’n 110 miljoen dollar verdient met zijn songs. They’re worth it tho.

 

5. Taylor Swift

Haar album Reputation was het bestverkochte album van 2017 (in Amerika) en haar 1989-tour brak drie jaar geleden records met een opbrengst van een kwart miljoen dollar.

 

4. Kim Kardashian West

Hoe surprised zijn jullie dat ze hoog staat in deze lijst? Een realityserie, beautylijn, smartphonegame… het bracht haar zo’n 350 miljoen dollar op.

 

3. Beyoncé

Met haar On the Run-tour me hubby Jay-Z zou ze vijf miljoen per avond verdienen. Daarnaast verdient ze natuurlijk een redelijk salaris met haar eigen muziek én is ze mede-eigenaresse van Jay-Z’s streamingdienst Tidal. Dat levert haar 355 miljoen op. Doen we het voor.

 

2. Jay-Z

Oké, dus je dacht dat Queen B rijk was? Je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. En in dit geval is die baas haar eigen lover Jay-Z met zijn 810 miljoen.

 

1. Kylie Jenner

Who else dacht je dat er op nummer #1 stond? Met haar 21 jaar is ze ook nog eens de jongste in de lijst. Volgens Forbes is ze 900 miljoen waard. Als ze zo doorgaat, is ze straks de jongste miljardair ever, mede dankzij haar supersuccesvolle cosmeticalijn. Best goed voor elkaar, Kylie.

 

Fotografie: Pixabay. Bron: Seventeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen