Ex On The Beach Bron Mtv

Dit zijn de deelnemers van ‘Ex On The Beach’ seizoen 7 en er is nu al drama

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is on the way! Dit wordt alweer het zevende seizoen en ook dit keer komt er waarschijnlijk een heleboel drama. Maak hieronder kennis met de deelnemers van aankomend seizoen.

Ex On The Beach: Double Dutch

Voor wie het niet weet: Ex On The Beach is een realitysoap op een paradijselijk eiland met zon, knappe mensen in beachwear en onverwachte exen. In het programma reist een groep singles af naar een tropisch oord voor een droomreis, maar al snel wordt er roet in het eten gegooid wanneer hun voormalige partners een bezoekje brengen aan het eiland. Terwijl de ene ex komt voor verzoening, komt de ander voor wraak. Als dat maar goed gaat (spoiler: dat gaat het niet).

Ex On The Beach: Double Dutch heeft dezelfde formule en is een Vlaams-Nederlandse versie. Dus dat betekent ongenuanceerd drama met Nederlanders en Belgen! In seizoen zeven zitten de deelnemers op het zonovergoten Tenerife waar hun exen één voor één zullen aanspoelen. Check hieronder wie er in het volgende seizoen meedoen en waarom het nu al één groot drama is.

EOTBDD S7 - Danny

Danny (23)

‘Ik ben altijd met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze erachter en dan begint het drama.’

Danny is een sportieve en een getatoeëerde spierbunk. Danny is, volgens hemzelf, een echte playboy en heeft een hectisch en wild liefdesleven. Hij is niet op zoek naar liefde, maar sluit het vinden ervan niet uit.

EOTBDD S7 - Jørney

Jørney (24)

‘Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar af wat ik kan doen met tien mannen op een eiland.

Deze beauty is energiek en sportief. Ze doet mee aan Ex On The Beach om haar horizon te verbreden en wie weet bloeit er een oude liefde op.

EOTBDD S7 - Dusty

Dusty (23)

‘Ik heb al 93 bedpartners gehad, maar mijn doel is 100.’

Als we de geruchten mogen geloven, is Dusty dé sfeermaker van de groep. Hij heeft een vlotte babbel en is altijd vrolijk. Zijn doel? Elk meisje die aankomt op het eiland versieren en de 100 aantikken…

EOTBDD S7 - Keanu

Keanu (22)

‘Ik beloof dat ik voor drama ga zorgen.’

Keanu’s belofte is er een waardoor we graag naar het zevende seizoen van Ex On The Beach willen kijken. Hij is sportief en je jaagt hem niet zo snel op de kast. Drama schoppen, maar hem niet op de kast krijgen. Dat wordt interesting.

EOTBDD S7 - Odim

Odim (24)

‘Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel.

Wederom een sportieveling. Odim heeft op hoog niveau gevoetbald en daarbij doet hij aan thaiboksen en atletiek. Het sporten geeft Odim energie en die energie stopt hij vervolgens weer in vrouwen.

EOTBDD S7 - Lesley

Lesley (23)

‘Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb.’

Lesley weet wat ze wil. Ze stapt zonder angst op mannen af, gevoelens heeft ze niet en wanneer ze klaar is met een man, gaat ze door naar de volgende. Haar doel is om dit seizoen Harry’s record te verbreken.

EOTBDD S7 - Gloria

Gloria (20)

‘Everybody calls me ‘The Crazy Bitch’

The Crazy Bitch? Wij zijn nu al nieuwsgierig. We weten dat Gloria niet bang is voor drama en zich niet zoveel aantrekt van wat andere mensen denken.

EOTBDD S7 - Shani

Shani (23)

‘Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!’

Shani omschrijft zichzelf als luid, aanwezig en recht door zee. Ze heeft een zwak voor romantiek en wordt dan ook snel verliefd. Jammergenoeg alleen vaak op de verkeerde mannen. En reken er maar op dat er bad boys aanspoelen op het eiland…

More juicy details

De opnames van EOTB DD zijn al geweest en het lijkt erop dat de deelnemers behoorlijk in de clinch liggen met elkaar. Zo is tijdens het eerste officiële persmoment de planning van gesprekken met deelnemers last minute gewijzigd, omdat Dusty onverwachts niet aanwezig was bij het persmoment. Zal dit komen door onderlinge ruzie? Ook als je op Instagram kijkt, valt het op dat Jørney haar mede-deelnemer Lesley volgt, maar Gloria én Danny niet. Wat is er allemaal gebeurd? Waarom was sfeermaker Dusty er niet en what’s going on tussen Jørney, Lesley, Gloria en Danny?

Lees ook: dit is hoe het er écht aan toe gaat tijdens de opnames van Ex On The Beach

Nu de deelnemers bekend zijn, kunnen we niet wachten totdat het zevende seizoen begint. Check hier wanneer dat is en alles wat we nog meer weten over seizoen zeven van Ex On the Beach: Double Dutch! Welke deelnemer gaat volgens jou voor de meeste trouble zorgen? Laat het hieronder weten!

Beeld: MTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen