avatar

Dit zijn de eerste beelden van Avatar 2

Weetje nog die blauwe wezens die in een magische wereld leefden? Yep, we hebben het over Avatar. 11 jaar geleden kwam deze science fiction tot leven en er werd lang gezegd dat er een vervolg op de film zou komen. Nu er unieke beelden van het tweede deel getoond zijn, lijkt Avatar 2 er toch écht finally aan te komen.

Dit zijn de eerste beelden van Avatar 2

Deze week was de Consumer Electronics Show in Las Vegas en daar gebeurde wel iets heel bijzonders. De regisseur van Avatar, James Cameron, was aanwezig om de eerste beelden van het tweede deel van de science fiction film te onthullen! Ben jij ook fan van de blauwe wezens? Dan zit jij waarschijnlijk ook al vanaf 2009 te wachten op het vervolg van de filmreeks. Het langverwachte tweede deel lijkt er nu eindelijk aan te komen en de eerste beelden zijn gedeeld. Helaas moeten we het met conceptbeeld doen en laat een trailer nog even op zich wachten, maar impressive is het zeker!

Het eerste deel van Avatar kun je zien op Disney+!

December 2021

We zijn nog maar net december uit en verhogen ons nu al op de decembermaand van volgend jaar. Dan kunnen we namelijk officiële beelden verwachten van de film.

avatar

Derde en vierde deel

James Cameron heeft ook laten weten bezig te zijn met een derde én vierde deel van Avatar. Hopelijk hoeven we daar niet nog 10 jaar op te wachten…

avatar

LEES OOK:

Beeld: Instagram @avatar

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen