mulan

Dit is de nieuwste trailer van de live-action remake van Mulan!

De ene na de andere Disneyfilm krijgt een live-action remake, dus het verhaal van power girl Mulan kan natuurlijk ook niet achterwege blijven. Eerder deze week maakte Disney bekend wie de rol van Ariël heeft gekregen, en nu zijn de eerste beelden van Mulan ook nog eens te zien!

Mulan

De tekenfilm over dit dappere Chinese meisje is losjes gebaseerd op het verhaal van de Chinese legende van Hua Mulan. Hua Mulan nam de plaats van haar vader in en ging het leger in om China te beschermen tegen de Xiongnu, maar wanneer ze gewond raakt in de strijd, blijkt dat deze stoere krijger eigenlijk een meisje is en wordt ze achtergelaten…

Live-action

31 jaar na de tekenfilm, kunnen wij in het voorjaar van 2020 – 27 maart om precies te zijn – het verhaal van de Chinese legende in levende lijven zien in de live-action movie. De teaser verklapt dat de film niet helemaal hetzelfde is als het orgineel, net zoals de live-action remake van Lady & de Vagebond. Zo is het Chinese draakje Mushu (nog) nergens te bekennen, en heeft Mulan haar lange steile haar ingeruild voor wat krullen. Wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd naar de live-action remake van deze Disney klassieker!

Ben jij net zo excited voor deze film als wij? Bekijk dan alvast de trailer!

LEES OOK: 

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen