love, victor

Dit zijn de eerste beelden van de ‘Love, Simon’ sequel

Maak je klaar om terug te gaan naar Creekwood, want de eerste trailer van Love, Victor is er! Hulu heeft officieel de eerste trailer van de serie sequel van Love, Simon gereleased en het is net zo adorable als we hadden verwacht.

Love, Victor

In de sequel volgen we Victor die in een nieuwe stad komt te wonen en zijn identiteit probeert te achterhalen. Onderweg stuurt Victor Simon een bericht in de hoop advies te krijgen over hoe hij zijn leven moet leiden op zijn nieuwe school. Hoewel Simon niet in de trailer te zien is, zal Nick Robinson terugkeren als verteller en is hij ook een producent van de show.

Fans kregen ook een speciale verrassing toen Bram, gespeeld door Keiynan Lonsdale, in de trailer verscheen. Zal hij Victor ook helpen tijdens zijn reis? We zullen nog even moeten wachten om erachter te komen!

Wist je dat er een CG! boekversie is van Love, Simon? Scoor ‘m hier!

(de tekst gaat door onder de video)

Wie gaan we zien in de serie?

Like we said, gaan we Simon (Nick Robinson) niet terugzien in de serie, maar Keiynan Lonsdale dus wel. Andere bekende gezichten die we tegenkomen in de trailer zijn Tommy Dorfman van 13 Reasons Why, Sophia Bush van One Tree Hill en Katya Zamolodchikova van RuPaul’s Drag Race. Verder spelen Michael Cimino, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel en Mason Gooding ook in de serie.

Wanneer is de release?

De serie zou eigenlijk online komen op Disney+, alleen vond Disney dat er te veel issues met de serie waren die niet pasten bij hun kindvriendelijke beeld en daarom werd de serie naar Hulu doorgeschoven. ‘Disney zag veel issues toen zij de show gingen onderzoeken, waaronder alcoholgebruik en seksuele verkenning, dat niet zou passen in de gezinsvriendelijke inhoud op Disney +’ meldde Variety.

Alle afleveringen zullen vanaf 19 juni te zien zijn, of dit ook voor Nederland geldt weten we nog niet.

LEES OOK:

Beeld: Hulu

Bron: Seventeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen