Robertpattinson

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Batman-film met Robert Pattinson

Filmmaatschappij Warner Bros heeft de eerste beelden online gezet van The Batman! Fan van actiefilms of misschien na de Twilight-films een (hele grote) crush gekregen op Robert Pattinson? Dan moet je zeker even kijken.

The Batman

De nieuwe Batman-film zou eigenlijk in juni 2021 verschijnen, maar vanwege corona lagen de opnames van de film een lange tijd stil (net als die van vele andere Hollywood-producties). Volgens Variety worden de opnames in september weer hervat, maar is de release van de film nu wel verschoven nar oktober 2021.

Gelukkig zijn er al een aantal duistere beelden gedraaid vóór de coronacrisis, dus we kunnen voorlopig even verder met deze sneak peek!

Robert Pattinson

De laatste Batman-acteur die in de rol van Bruce Wayne stapte was Ben Affleck. Eind januari maakte hij bekend dat hij na twee films ermee stopte, en werd Robert Pattinson (aka Edward Cullen) gevraagd.

Eerste beelden

Er zijn al veel films van het verhaal van Batman, maar in The Batman zien we een jonge Bruce Wayne. Hij zet zich als Batman in om het kwaad te bestrijden in Gotham City. Batman is in deze nieuwe film nog niet ‘dé Batman’, volgens regisseur Matt Reeves. Hij zal hier en daar nog stuntelen en struikelen voordat hij zijn uiteindelijke superheldenstatus bereikt.

LEES OOK:

Bron: AD.nl | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen