Riverdale

Dit zijn de eerste beelden van Riverdale Season 2B!

Tot 17 januari komen er geen nieuwe afleveringen van Riverdale online, maar fear not: de promo van seizoen 2B is namelijk online geslingerd! En zoals je van de Riverdalers verwacht, is het dramarama galore all over. Yahahaaaaas!

Van gevechten en ruzies, tot schemes en backstabs; een dag geen drama is een dag niet geleefd op Southside High. Maar misschien nog wel heftiger is de allereerste verschijning van Betty’s broer, Chic Cooper. OMG!

Chic wordt gespeeld door Hollywood newbie Hart Denton. Als je een beetje hebt opgelet, wist je al dat Betty tot het einde van seizoen 1 niet van Chic’s bestaan af wist. Ze kwam erachter dat haar moeder, Alice, hem ter adoptie had afgestaan. Alice werd namelijk zwanger van Hal Cooper, nadat zij tot homecoming king en queen werden gekroond. De twee zaten toen nog maar op de middelbare school en waren dus piepjong. Hal kon het niet aan, wilde een abortus, maar Alice besloot het klooster in te gaan totdat kleine Chic geboren werd, om hem daarna af te staan. Pfoe.

En toen waren we hier, in de teaser voor seizoen 2B van Riverdale, waar Alice aan Betty vertelt hoe graag ze Chic wil zien. So much dramz.

Het fragmentje duurt maar één milliseconde en dat is natuurlijk veel te kort voor zijn knappe kop. Daarom hebben we hier een fijn #Chiggie-kiekje voor je. Enne, Chic, we zien je in 2018.

Bekijk de promo hier:

https://youtu.be/XXXqaYls50o

Lees ook: In seizoen 2 van 13 Reasons Why krijgen we een heel andere Hannah te zien.

Fotografie: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen