Chilling adventures of Sabrina - CosmoGIRL!

Dit zijn de eerste foto’s van Chilling Adventures of Sabrina

Heb jij de popcorn al ingekocht om de nieuwe serie Chilling Adventures of Sabrina te bingen? Je weet wel, die spin-off van Riverdale en reboot van Sabrina the Teenage Witch? Dan hebben we goed nieuws voor je. Nee, de serie verschijnt niet eerder, we zullen gewoon geduld moeten hebben tot 26 oktober. Sorry. Maar Netflix heeft vandaag wél de eerste twee officiële foto’s vrijgegeven! Dat stilt voor nu de honger. Alhoewel…

Foto’s

Op de foto’s zie je Kiernan Shipka als Sabrina Spellman en Sabrina’s duistere doop. En we gotta say: it looks gooooood! Als in: mysterieus goed. Stiekem worden we er eigenlijk alleen maar nieuwsgieriger (en dus ongeduldiger) van. Take a look for yourself:

Chilling Adventures of Sabrina - CosmoGIRL!

Chilling Adventures of Sabrina - CosmoGIRL!

Horror

Dat de serie een minder vrolijke vibe zou krijgen dan de 90’s sitcom, wisten we al wel. De serie vertelt het verhaal van de oorsprong van Sabrina the Teenage Witch als een donker coming-of-age-verhaal. In de serie worstelt Sabrina met zichzelf als half-heks, half-sterveling, terwijl kwade krachten haar en haar familie bedreigen.

SPANNEND! Is it 26 oktober yet?

 

Fotografie: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen