temptation island

Dit zijn de verleiders van Temptation Island 2020

Een paar dagen geleden waren de eerste beelden van Temptation Island 2020 al te zien en sinds vandaag is bekend geworden wie de verleiders zullen zijn van dit juicy programma op RTL5! En er zitten zeker een paar hotties tussen…

 

Verleiders Temptation Island 2020

 

Christophe (23) uit Wuustwezel, België

Christophe werkt dan wel als technicus, maar houdt ook wel van een beetje avontuur. Hij wordt met zijn lange blonde haren ook wel ‘Tarzan’ of ‘Thor’ genoemd. Hij is ook gek op yoga en kan goed salsa dansen, oeh la la!

 

Sam (23) uit Lommel, België

Sam heeft een eigen bedrijf, waar hij auto’s omtovert tot prachtexemplaren. Hij is soms best een feestbeest, en hoe gek die ook danst, he doesn’t care. Confidence much!

 

Daan (25) uit Eindhoven, Nederland

Daan is een ultieme topsporter en geeft zeker niet op! Ook niet als het om de ladies gaat. Als hij iets wilt dan krijgt hij het. Maar gaat dat hem ook lukken?

 

Lees ook: Love Island-presentatrice Caroline Flack overleden

 

Grigor (28) uit Dendermonde, België

Als stylist loopt Grigor er altijd super fashionable bij. Zijn geheime tactiek is om eerst je BFF te worden, er altijd voor je te zijn en zo onweerstaanbaar te worden voor alle meiden. 

 

Bas (25) uit Hellevoetsluis, Nederland

Wie valt er nou niet op een blonde jongen met verleidende blauwe ogen? Hij is ook nog eens proces operator bij Shell, nice!

 

Matthieu (22) uit Oostende, België

Door Matthieu en zijn flauwe dad jokes voel je je meteen op je gemak. En als dat niet werkt, dan heeft hij ook nog eens een mooie sixpack waar je in kan verdwalen.

 

Joris (23) uit Blerick, Nederland

Joris lijkt misschien op een sportieve man die je hart kan breken, maar hij is erg lief en ambitieus. Hij gelooft niet dat alle vrouwen maar één man willen en dat gaat hij dan ook zeker proberen te bewijzen.

 

Efrain (22) uit Voorburg, Nederland

Efrain is een manager in een sportwinkel. Hij is een geboren verleider, want met zijn blik en small talk verovert hij elk hart. Hij wil de mannen laten zien dat vrouwen niet altijd betrouwbaar zijn. Oei, watch out ladies!

LEES OOK:

Bron & Beeld: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen